Рецепт Курка в журавлинному-медовому соусі фото

Курка в журавлинному-медовому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі гомілки
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Пропоную приготувати курячі гомілки в журавлинному-медовому соусі. Гомілки виходять ніжними, ароматними, з дуже красивою скоринкою!

Окремо готуємо соус, гомілки промиваємо і начиняє часничком. Потім все викладаємо в деко і відправляємо в духовку запікатися.

  • Куряча гомілка - 5 штук
  • Журавлина свіжа - 50 грам
  • Часник - 12 зубчиків
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Мед - 5 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 4 грами
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 1
Для приготування курячих гомілок в журавлинному-медовому соусі нам знадобиться часник, курячі гомілки, журавлина, медовий соус з гірчицею.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 2
Для початку ми приготуємо медово-гірчичний соус. Мед ретельно розмішати з гірчицею.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 3
Додати оливкову олію.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 4
Додати мелений чорний перець.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 5
Додати соєвий соус . Перемішати.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 6
А тепер приступимо до найцікавішого - до курочку. Гомілки помити, обсушити серветкою, надрізати їх в 3-4 місцях і начинити шматочками очищеного часнику.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 7
Журавлину помити, розім'яти, з'єднати з медово-гірчичним соусом.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 8
Гомілки укласти в посуд для запікання, залити клюквенно-медовим соусом.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 9
Зверху викласти шматочки часнику. Поставити в холодильник для маринування на 3-4 годину.
курка в журавлинному-медовому соусі - фото крок 10
Запікати 35 хвилин при 200 ° С до золотистої скоринки.

Схожі рецепти