Фрикадельки в медовому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Фрикадельки в медовому соусі - це найніжніші фрикадельки, які мені тільки доводилося куштувати! Пропоную простий спосіб, як урізноманітнити таке звичне блюдо, як фрикадельки.
Цей соус також ідеально підходить до м'ясних і курячим основних страв.
Також ці фрикадельки можна приготувати про запас і відправити в морозильник, на випадок несподіваних гостей. Зберігайте в бажано в пластиковому контейнері. Соус, як ви вже зрозуміли, готується на швидку руку. Давайте тепер подивимося, як зробити фрикадельки в медовому соусі.
- Фарш із яловичини - 800 грам
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Молоко - ¾ Склянок
- Цибулина - 1 штука (подрібнити)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - ½ Ст. Ложок
- Часник - 2-4 зубчики (подрібнити)
- Мед - ½ Склянок
- Кетчуп - ¾ Склянок
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
Розігріти духовку до 400 градусів. Обернути деко листом фольги. Вимочіть панірувальні сухарі в молоці, поки все молоко не вбереться в хліб. Змішайте всі інгредієнти для фрикадельок разом.
Сформуйте невеликі фрикадельки, і викладіть їх на деко. Випікайте в перебігу 12-14 хв.
Поки фрикадельки запікаються, приступимо до соусу. В середньому сковороді розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Додайте часник і тушкуйте близько 30 секунд. Додайте інші інгредієнти. Гасіть на повільному вогні близько 5 хв.
Додаємо фрикадельки в сковороду до соусу і тушкуємо близько 7 хвилин, до повної готовності.