Рецепт Гостра стручкова квасоля фото

Гостра стручкова квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Часник
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарніри, Гостре

Якщо на основне у вас вже вибрано оригінальне блюдо, то гарнір я раджу приготувати постій - класичний. Обсмажені овочі стануть чудовою ідеєю. Наприклад, стручкова квасоля підійде для стейка.

Пропоную вам ознайомитися з процесом приготування гострої стручкової квасолі в азіатському стилі. По-максимуму збережемо свіжість і хрускіт бобових, тому зробимо швидку обсмажування, як для овочів Стир-Фрай. В результаті отримаємо соковиту текстуру з гострими нотками. Квасоля можна розглянути і як основне блюдо для вегетаріанців.

  • Фасоль стручковая - 300 грам
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
гостра стручкова квасоля - фото крок 1
1. Для початку ретельно промийте квасолю, розріжте кожен стручок на 2 частини.
гостра стручкова квасоля - фото крок 2
2. Подрібніть очищений часник.
гостра стручкова квасоля - фото крок 3
3. Потім на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому квасоля, помішуючи, протягом 1-ої хвилини. Додайте часник і воду.
гостра стручкова квасоля - фото крок 4
4. Додайте перець і сіль. Помішуючи, обсмажте квасоля до готовності.
гостра стручкова квасоля - фото крок 5
5. Через 9 хвилин блюдо буде готово! Смачного!

Схожі рецепти