Гостра стручкова квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на основне у вас вже вибрано оригінальне блюдо, то гарнір я раджу приготувати постій - класичний. Обсмажені овочі стануть чудовою ідеєю. Наприклад, стручкова квасоля підійде для стейка.
Пропоную вам ознайомитися з процесом приготування гострої стручкової квасолі в азіатському стилі. По-максимуму збережемо свіжість і хрускіт бобових, тому зробимо швидку обсмажування, як для овочів Стир-Фрай. В результаті отримаємо соковиту текстуру з гострими нотками. Квасоля можна розглянути і як основне блюдо для вегетаріанців.
- Фасоль стручковая - 300 грам
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
1. Для початку ретельно промийте квасолю, розріжте кожен стручок на 2 частини.
2. Подрібніть очищений часник.
3. Потім на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому квасоля, помішуючи, протягом 1-ої хвилини. Додайте часник і воду.
4. Додайте перець і сіль. Помішуючи, обсмажте квасоля до готовності.
5. Через 9 хвилин блюдо буде готово! Смачного!