Рецепт Білковий крем для бісквітного торта фото

Білковий крем для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Яйця , Яєчний білок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Хочу поділитися з вами секретом, як приготувати білковий крем для бісквітного торта, який завжди виходить просто ідеальним. Повітряний, неймовірно смачний і нескладний у приготуванні.

Опис приготування:

1. Насамперед з'єднайте цукор з водою в невеликому сотейнику і відправте на вогонь.

2. Ваше завдання - зварити цукровий сироп. Ступінь готовності визначається можливістю скачати кульку з маси. Варіть сироп до такої консистенції.

3. Паралельно акуратно відокремте білки від жовтків. Останні нам не знадобляться.

4. Збийте на середній швидкості білки в щільну піну. Додайте сік лимона (також можна використовувати лимонну кислоту).

5. Зніміть сироп з вогню і, не перестаючи збивати, введіть його в білки.

6. Далі потрібно продовжувати збивати, поки крем повністю не охолоне.

7. Щоб прискорити цей процес, наберіть в більшу миску воду, додайте туди кілька кубиків льоду і поставте в неї ємність з кремом.

8. Як тільки ваш білковий крем для бісквітного торта охолов, можна Перемащуємо їм коржі.

До речі, для аромату ви можете додати трохи цедри цитрусових, ванільний екстракт або лікер за смаком, наприклад.

  • Вода - 120 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки (тільки білки)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
1. Насамперед з'єднайте цукор з водою в невеликому сотейнику і відправте на вогонь.

2. Ваше завдання - зварити цукровий сироп. Ступінь готовності визначається можливістю скачати кульку з маси. Варіть сироп до такої консистенції.

3. Паралельно акуратно відокремте білки від жовтків. Останні нам не знадобляться.

4. Збийте на середній швидкості білки в щільну піну. Додайте сік лимона (також можна використовувати лимонну кислоту).

5. Зніміть сироп з вогню і, не перестаючи збивати, введіть його в білки.

6. Далі потрібно продовжувати збивати, поки крем повністю не охолоне.

7. Щоб прискорити цей процес, наберіть в більшу миску воду, додайте туди кілька кубиків льоду і поставте в неї ємність з кремом.

8. Як тільки ваш білковий крем для бісквітного торта охолов, можна Перемащуємо їм коржі.

До речі, для аромату ви можете додати трохи цедри цитрусових, ванільний екстракт або лікер за смаком, наприклад.

Схожі рецепти