Рецепт Крем для бісквітного торта фото

Крем для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Молочні продукти, Вершки, Яйця, Шоколад, Вершкове масло, Яєчний жовток
На швидку руку
Випічка, Десерти, Торти, Бісквіт

Простий рецепт крему для бісквітного торта доведеться до речі всім, хто займається приготуванням тортів та іншої солодкої випічки. До вашої уваги - класичний рецепт, використовуваний в кондитерських.

Сьогодні я розповім, як приготувати крем для бісквітного торта. В даному випадку, крем буде шоколадним, однак якщо вам потрібен вершковий крем - досить пропустити всі кроки рецепта, пов'язані з шоколадом, а в іншому все точно так же. Рецепт неодноразово перевірений мною особисто, так що можете не сумніватися - крем виходить дійсно хороший.

  • Шоколад - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
крем для бісквітного торта - фото крок 1
Шоколад покрошить.
крем для бісквітного торта - фото крок 2
Шоколад потрібно розтопити на пару. Для цього в невеликій каструльці доводимо воду до кипіння, а на каструльку ставимо невелику чашу з шоколадом.
крем для бісквітного торта - фото крок 3
Rastaplïvaem шоколад, помішуючи, поки маса не стане гладкою.
крем для бісквітного торта - фото крок 4
Коли шоколад повністю розтане і перетвориться в гладку масу, охолоджуємо масу до кімнатної температури.
крем для бісквітного торта - фото крок 5
Тепер в іншу миску кладемо вершкове масло, збиваємо 2-3 хвилини на середній швидкості міксера.
крем для бісквітного торта - фото крок 6
Додаємо до збитого вершкового масла злегка збитий яєчний жовток і ванільний екстракт, після чого збиваємо все разом ще 2 хвилини.
крем для бісквітного торта - фото крок 7
Зменшуємо швидкість до низької і, не припиняючи збивання, вводимо в суміш цукрову пудру.
крем для бісквітного торта - фото крок 8
В підсумку, у вас повинна вийти повітряна і пухнаста світло-жовта маса.
крем для бісквітного торта - фото крок 9
Вводимо розтоплений шоколад в вершкову суміш. Змішуємо на повільній швидкості міксера до однорідності. Крем готовий!

Схожі рецепти