Рецепт Крем для бісквітного торта фото

Крем для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Молочні продукти , Вершки , Яйця , Шоколад , Вершкове масло , Яєчний жовток
На швидку руку
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Простий рецепт крему для бісквітного торта доведеться до речі всім, хто займається приготуванням тортів та іншої солодкої випічки. До вашої уваги - класичний рецепт, використовуваний в кондитерських.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім, як приготувати крем для бісквітного торта. В даному випадку, крем буде шоколадним, однак якщо вам потрібен вершковий крем - досить пропустити всі кроки рецепта, пов'язані з шоколадом, а в іншому все точно так же. Рецепт неодноразово перевірений мною особисто, так що можете не сумніватися - крем виходить дійсно хороший.

  • Шоколад - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
крем для бісквітного торта - фото крок 1
Шоколад покрошить.
крем для бісквітного торта - фото крок 2
Шоколад потрібно розтопити на пару. Для цього в невеликій каструльці доводимо воду до кипіння, а на каструльку ставимо невелику чашу з шоколадом.
крем для бісквітного торта - фото крок 3
Rastaplïvaem шоколад, помішуючи, поки маса не стане гладкою.
крем для бісквітного торта - фото крок 4
Коли шоколад повністю розтане і перетвориться в гладку масу, охолоджуємо масу до кімнатної температури.
крем для бісквітного торта - фото крок 5
Тепер в іншу миску кладемо вершкове масло, збиваємо 2-3 хвилини на середній швидкості міксера.
крем для бісквітного торта - фото крок 6
Додаємо до збитого вершкового масла злегка збитий яєчний жовток і ванільний екстракт, після чого збиваємо все разом ще 2 хвилини.
крем для бісквітного торта - фото крок 7
Зменшуємо швидкість до низької і, не припиняючи збивання, вводимо в суміш цукрову пудру.
крем для бісквітного торта - фото крок 8
В підсумку, у вас повинна вийти повітряна і пухнаста світло-жовта маса.
крем для бісквітного торта - фото крок 9
Вводимо розтоплений шоколад в вершкову суміш. Змішуємо на повільній швидкості міксера до однорідності. Крем готовий!

Схожі рецепти