Крем для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт крему для бісквітного торта доведеться до речі всім, хто займається приготуванням тортів та іншої солодкої випічки. До вашої уваги - класичний рецепт, використовуваний в кондитерських.
Сьогодні я розповім, як приготувати крем для бісквітного торта. В даному випадку, крем буде шоколадним, однак якщо вам потрібен вершковий крем - досить пропустити всі кроки рецепта, пов'язані з шоколадом, а в іншому все точно так же. Рецепт неодноразово перевірений мною особисто, так що можете не сумніватися - крем виходить дійсно хороший.
- Шоколад - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
Шоколад покрошить.
Шоколад потрібно розтопити на пару. Для цього в невеликій каструльці доводимо воду до кипіння, а на каструльку ставимо невелику чашу з шоколадом.
Rastaplïvaem шоколад, помішуючи, поки маса не стане гладкою.
Коли шоколад повністю розтане і перетвориться в гладку масу, охолоджуємо масу до кімнатної температури.
Тепер в іншу миску кладемо вершкове масло, збиваємо 2-3 хвилини на середній швидкості міксера.
Додаємо до збитого вершкового масла злегка збитий яєчний жовток і ванільний екстракт, після чого збиваємо все разом ще 2 хвилини.
Зменшуємо швидкість до низької і, не припиняючи збивання, вводимо в суміш цукрову пудру.
В підсумку, у вас повинна вийти повітряна і пухнаста світло-жовта маса.
Вводимо розтоплений шоколад в вершкову суміш. Змішуємо на повільній швидкості міксера до однорідності. Крем готовий!