Смачний крем для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам незвичайний варіант крему. Покажу, як приготувати смачний крем для бісквітного торта. Готувати його будемо на основі цукрової пудри і вершкового масла, також додамо вишневий сироп.
Щоб пиріг був ніжним, раджу просочити бісквітні коржі вишневим сиропом з ромом. Крем виходить досить густим, тому він не зможе добре просочити коржі, навіть якщо дати випічці настоятися з кремом.
А в цілому все простіше нікуди, тільки збивайте масу до ніжної однорідної консистенції.
- Цукрова пудра - 450 грам
- Вершкове масло - 60 грам (м'яке)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вишневий сироп - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки (або кленовий)
Просійте пудру в миску і додайте всі інгредієнти. Масло має бути м'яким. Почніть збивати все на високій швидкості.
Збивайте пару хвилин. Крем придбає ніжно-рожевий відтінок, але можна додати трохи барвника для інтенсивності кольору.
Залишилося лише прошарувати коржі кремом і за бажанням прикрасити пиріг зверху.