Рецепт Смачний крем для бісквітного торта фото

Смачний крем для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Хочу запропонувати вам незвичайний варіант крему. Покажу, як приготувати смачний крем для бісквітного торта. Готувати його будемо на основі цукрової пудри і вершкового масла, також додамо вишневий сироп.

Опис приготування:

Щоб пиріг був ніжним, раджу просочити бісквітні коржі вишневим сиропом з ромом. Крем виходить досить густим, тому він не зможе добре просочити коржі, навіть якщо дати випічці настоятися з кремом.

А в цілому все простіше нікуди, тільки збивайте масу до ніжної однорідної консистенції.

  • Цукрова пудра - 450 грам
  • Вершкове масло - 60 грам (м'яке)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Вишневий сироп - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки (або кленовий)
смачний крем для бісквітного торта - фото крок 1
Просійте пудру в миску і додайте всі інгредієнти. Масло має бути м'яким. Почніть збивати все на високій швидкості.
смачний крем для бісквітного торта - фото крок 2
Збивайте пару хвилин. Крем придбає ніжно-рожевий відтінок, але можна додати трохи барвника для інтенсивності кольору.
смачний крем для бісквітного торта - фото крок 3
Залишилося лише прошарувати коржі кремом і за бажанням прикрасити пиріг зверху.

Схожі рецепти