Крем зі згущеним молоком для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам свій рецепт приготування крему зі згущеним молоком для бісквітного торта. З таким кремом будь-яка домашня випічка стане ще смачніше, а торт буде по-справжньому святковим!
Вельми простий в приготуванні крем зі згущеним молоком для бісквітного торта вимагає тільки якості інгредієнтів: маргарин, поширення, погана згущене молоко не дадуть тієї маслянистості і щільності, як в хорошому кремі. Тому візьміть масло не менш 80% жирності і справжню згущене молоко (можна, можливо, до речі, і варене згущене молоко брати, співвідношення таке ж).
- Вершкове масло - 400 грам
- Згущене молоко - 400 грам
- Коньяк - 50 грам
М'яке масло збийте міксером.
Поступово додавайте згущене молоко.
Потім додайте коньяк, все збийте.
Крем виходить щільним, смачним і дуже легко лягає на торт.
Можете використовувати його не тільки для бісквітного тіста, але і для інших домашніх борошняних виробів. Смачного!