Сирний крем для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.
Цей легкий, повітряний, ніби хмаринка, крем схожий на ніжне суфле. Ідеально підходить для прошарку святкового торта. Перед вами простий рецепт, як приготувати сирний крем для бісквітного торта.
Опис приготування:
Ретельно вибирайте сир для цього крему. У мене - м'який домашній без крупинок. Підійдуть також маскарпоне або сирний сир, їх не доведеться протирати через сито. Крем добре тримає форму, не розтікається. Якщо його розкласти по креманках і дати застигнути, можна подавати як окремого десерту. Готуйте з задоволенням!
- Сир - 300 грам
- Вершки 33% - 250 мілілітрів
- Цукрова пудра - 120 грам
- Желатин швидкорозчинний - 20 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Ананас консервований - 1 штука (банку)
- Бісквітні коржі - 2 штуки
Підготуйте необхідні продукти. Злийте сироп з консервованого ананаса.
Желатин залийте водою і відставте набухати. Потім розпустіть на водяній бані або в каструлі з товстим дном. Чи не кип'ятіть!
Сир протріть через сито або за допомогою блендера. Збийте з цукровою пудрою і вершками.
Додайте желатин тонкою цівкою, продовжуючи збивати протягом 5 хвилин.
Додайте шматочки ананаса, перемішайте.
Влийте крем на підготовлений бісквітний корж в силіконової формі, прикрийте другим і поставте застигати в холодильник мінімум на 2 годину. Потім акуратно витягніть торт з форми, покрийте глазур'ю. Я ставлю на ніч, при цьому краще розкривається смак коржів.
Приємного чаювання!