Йогуртовий крем
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, ароматний і низькокалорійний йогуртовий крем в радість і дітям, і дорослим. Смачний і корисний, додасть сил і бадьорості.
Крем з йогурту - це приємний і смачний десерт, який не додасть вам зайвих калорій і припаде до смаку і дітям, і дорослим. Такий крем можна приготувати і на сніданок, і на вечерю. Та й гостям подати не соромно. Пропоную вам спробувати простий рецепт приготування йогуртового крему. Замість дині можна взяти будь-які інші ягоди або фрукти.
Рецепт:
1. Очищаємо диню від шкірки і насіння і ріжемо на невеликі шматочки. Перемелюємо в блендері і перекладаємо в іншу ємність.
2. У блендері змішуємо до однорродной маси сир, мед і частина йогурту. Відправляємо все це в ємність з динею.
3. Туди ж додаємо решту часто йогурту і загущувач для вершків. Збиваємо міксером до загустіння. Якщо ви готуєте крем для торта, то в цьому випадку желатин замочуємо в невеликій кількості води, нагріваємо і вводимо в збитий йогурт в самому кінці процесу.
4. Розкладаємо крем в креманки і відправляємо в холодильник на 1-2 годину.
Перед подачею прикрашаємо крем фруктами, листочками м'яти або посипаємо шоколадом. Це смачно!
- Йогурт - 500 мілілітрів
- Сир - 150 грам
- Диня - 150 грам
- Мед - 3-4 чайних ложок
- Загущувач для вершків - 30-40 грам (якщо крем потрібен для торта, замінюємо загущувач на 20 грам желатину)
Рецепт:
1. Очищаємо диню від шкірки і насіння і ріжемо на невеликі шматочки. Перемелюємо в блендері і перекладаємо в іншу ємність.
2. У блендері змішуємо до однорродной маси сир, мед і частина йогурту. Відправляємо все це в ємність з динею.
3. Туди ж додаємо решту часто йогурту і загущувач для вершків. Збиваємо міксером до загустіння. Якщо ви готуєте крем для торта, то в цьому випадку желатин замочуємо в невеликій кількості води, нагріваємо і вводимо в збитий йогурт в самому кінці процесу.
4. Розкладаємо крем в креманки і відправляємо в холодильник на 1-2 годину.
Перед подачею прикрашаємо крем фруктами, листочками м'яти або посипаємо шоколадом. Це смачно!