Рецепт Йогуртовий крем фото

Йогуртовий крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Полудень
Десерти

Ніжний, ароматний і низькокалорійний йогуртовий крем в радість і дітям, і дорослим. Смачний і корисний, додасть сил і бадьорості.

Крем з йогурту - це приємний і смачний десерт, який не додасть вам зайвих калорій і припаде до смаку і дітям, і дорослим. Такий крем можна приготувати і на сніданок, і на вечерю. Та й гостям подати не соромно. Пропоную вам спробувати простий рецепт приготування йогуртового крему. Замість дині можна взяти будь-які інші ягоди або фрукти.

Рецепт:

1. Очищаємо диню від шкірки і насіння і ріжемо на невеликі шматочки. Перемелюємо в блендері і перекладаємо в іншу ємність.

2. У блендері змішуємо до однорродной маси сир, мед і частина йогурту. Відправляємо все це в ємність з динею.

3. Туди ж додаємо решту часто йогурту і загущувач для вершків. Збиваємо міксером до загустіння. Якщо ви готуєте крем для торта, то в цьому випадку желатин замочуємо в невеликій кількості води, нагріваємо і вводимо в збитий йогурт в самому кінці процесу.

4. Розкладаємо крем в креманки і відправляємо в холодильник на 1-2 годину.

Перед подачею прикрашаємо крем фруктами, листочками м'яти або посипаємо шоколадом. Це смачно!

  • Йогурт - 500 мілілітрів
  • Сир - 150 грам
  • Диня - 150 грам
  • Мед - 3-4 чайних ложок
  • Загущувач для вершків - 30-40 грам (якщо крем потрібен для торта, замінюємо загущувач на 20 грам желатину)
Крем з йогурту - це приємний і смачний десерт, який не додасть вам зайвих калорій і припаде до смаку і дітям, і дорослим. Такий крем можна приготувати і на сніданок, і на вечерю. Та й гостям подати не соромно. Пропоную вам спробувати простий рецепт приготування йогуртового крему. Замість дині можна взяти будь-які інші ягоди або фрукти.

Рецепт:

1. Очищаємо диню від шкірки і насіння і ріжемо на невеликі шматочки. Перемелюємо в блендері і перекладаємо в іншу ємність.

2. У блендері змішуємо до однорродной маси сир, мед і частина йогурту. Відправляємо все це в ємність з динею.

3. Туди ж додаємо решту часто йогурту і загущувач для вершків. Збиваємо міксером до загустіння. Якщо ви готуєте крем для торта, то в цьому випадку желатин замочуємо в невеликій кількості води, нагріваємо і вводимо в збитий йогурт в самому кінці процесу.

4. Розкладаємо крем в креманки і відправляємо в холодильник на 1-2 годину.

Перед подачею прикрашаємо крем фруктами, листочками м'яти або посипаємо шоколадом. Це смачно!

Схожі рецепти