Чорнично-йогуртовий торт
(покроковий рецепт з фото)
Цей чернично-йогуртовий торт в домашніх умовах готується дуже просто! А ось результат виходить приголомшливий - торт і красивий, і апетитний, і, звичайно ж, дуже смачний!
Це класичний рецепт чернично-йогуртового торта, який нікого не залишить байдужим! Суфле виходить дивно ніжним, а бісквіт - пухнастим. Словом, десерт прямо тане в роті, рекомендую!
- Борошно - 150 грам
- Цукор - 150 грам(50 грам - в заливку, інше - в бісквіт)
- Кефір - 100 грам
- Масло рослинне - 25 грам
- Желатин - 20 грам
- Яйця - 2 штуки
- Чорниця - 1 Склянка
- Йогурт - 800 мілілітрів
- Молоко - 50 мілілітрів
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
1. Змішаємо окремо все рідкі компоненти - збиті з цукром яйця, кефір, олія. Окремо ж просеем борошно з розпушувачем. Потім з'єднаємо суміші і зробимо однорідне тісто.
2. Нашу основу відправимо в розігріту духовку на 25-30 хвилин. Тим часом зробимо суфле. Желатин розводимо в молоці, і подогреем, щоб не залишилося грудочок. Змішаємо цю суміш з йогуртом. Ягоди помиємо і обсушимо.
3. Виливаємо йогуртовую суміш поверх основи, і посипаємо ягодами чорниці. Залишимо в холодильнику на добу, щоб повністю суфле "зчепилося" . Потім прикрашаємо по боках вафельними трубочками.
4. І ось таку красу отримаємо в підсумку! Смачного!