Йогуртовий торт з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Йогуртовий торт з фруктами стане одним з найулюбленіших ваших десертів. Він дуже ніжний і просто чудовий на смак. Такий вишуканий тортик оцінять всі ваші друзі і близькі. Пробуйте приготувати!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати йогуртовий торт з фруктами, то прочитайте цей рецепт. Торт нежирний і досить легкий, тому вас не буде мучити совість, навіть якщо з'їсте кілька шматочків. Ідеальний варіант для тих, хто стежить за своєю фігурою.
- Йогурт - 500 грам
- Вершки - 200 грам
- Персик - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Желатин - 1, 5 Ст. Ложки
- Печиво (biskvitnoe) - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 2, 5 Ст. Ложки
- Желе (пачка) - 1 штука
Готове печиво руками або блендером перетворите в крихту. Вершкове масло розтопіть на паровій бані. З'єднайте його з крихтою печива, перетворивши в однорідну масу. Викладіть масу на дно форми, попередньо розрівнявши. Покладіть все в холодильник на пару годин, щоб тісто застигло.
Поки тісто застигає, підготуйте фрукти. Персики вимийте, очистіть від шкірки і дістаньте кісточки. Поріжте на довільні шматки персики і покладіть в чашу блендера. Взбейте персики в пюре. Приготуйте желе так, як зазначено на пачці, і введіть його в персикове пюре. Отриману масу викладіть на корж і поставте застигати в холодильник.
Лимон вимийте і натріть на дрібній тертці цедру. З самого лимона вичавіть сік. Додайте обидва інгредієнта в йогурт. Додайте туди ж желатин, цукровий пісок і вершки, які повинні бути досить жирними. Все ретельно перемішайте.
Отриману йогуртовую масу покладіть поверх персикового пюре і знову відправте торт в холодильник застигати.
Коли торт повністю застигне, викладіть на нього шматочки фруктів або ягід на ваш розсуд. Розведіть желатин або желе і залийте їх зверху. Знову поставте торт в холодильник і дочекайтеся повного застигання желе.