Рецепт Йогуртовий бісквіт фото

Йогуртовий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка, Торти

Йогуртовий бісквіт відрізняється від класичного своєю пишністю і ніжністю. Він м'який і з нього виходять відмінні торти і тістечка.

Йогуртовий бісквіт набагато ніжніше ніж той, який ми печемо за класичним рецептом. У нашій родині він дуже популярний. Рецепт приготування йогуртового бісквіта дуже простий, навіть син з 12 років пече його сам Давайте приготуємо його разом.

1. Збиваємо за допомогою міксера яйця, цукор і маргарин до тих пір, поки не вийде однорідна маса.

2. Додаємо йогурт і збиваємо 1-2 хвилини.

3. Змішуємо борошно і розпушувач і висипаємо в посуд з яєчно-йогуртовій сумішшю. Гарненько розмішуємо.

4. Форму для випічки змащуємо маргарином або маслом і посипаємо борошном.

5. Виливаємо тісто в форму і ставимо випікатися в нагрітій до 180 градусів духовці хвилин на 30. Перевіряємо готовність бісквіта дерев'яною паличкою. Піч у всіх різні, тому час випічки може бути різним.

Я печу цей бісквіт в круглій формі діаметром 26 см. Ділю тісто на дві частини. У кожну частину можна додати додаткові інгредієнти - горіхи, какао, мак. Цей бісквіт може стати відмінною основою для торта. Вам залишиться тільки розрізати його і змастити будь-яким кремом.

  • Йогурт - 220 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач тіста - 15 грам
  • Масло вершкове або маргарин - 70 грам
Йогуртовий бісквіт набагато ніжніше ніж той, який ми печемо за класичним рецептом. У нашій родині він дуже популярний. Рецепт приготування йогуртового бісквіта дуже простий, навіть син з 12 років пече його сам Давайте приготуємо його разом.

1. Збиваємо за допомогою міксера яйця, цукор і маргарин до тих пір, поки не вийде однорідна маса.

2. Додаємо йогурт і збиваємо 1-2 хвилини.

3. Змішуємо борошно і розпушувач і висипаємо в посуд з яєчно-йогуртовій сумішшю. Гарненько розмішуємо.

4. Форму для випічки змащуємо маргарином або маслом і посипаємо борошном.

5. Виливаємо тісто в форму і ставимо випікатися в нагрітій до 180 градусів духовці хвилин на 30. Перевіряємо готовність бісквіта дерев'яною паличкою. Піч у всіх різні, тому час випічки може бути різним.

Я печу цей бісквіт в круглій формі діаметром 26 см. Ділю тісто на дві частини. У кожну частину можна додати додаткові інгредієнти - горіхи, какао, мак. Цей бісквіт може стати відмінною основою для торта. Вам залишиться тільки розрізати його і змастити будь-яким кремом.

Схожі рецепти