Рецепт Сирно-банановий крем фото

Сирно-банановий крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Банан
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Десерти

З цього рецепта можна дізнатися, як приготувати сирно-банановий крем. Його можна вживати як самостійний десерт, доповнивши фруктами або ягодами, або використовувати як прошарок для пирогів.

Якщо ви хочете використовувати цей крем для випічки, то можна в нього додати столову ложку коньяку або рому. Це додасть десерту цікаві смакові нотки і збагатить його аромат. Готуйте з задоволенням!

  • М'який сир - 200 грам
  • Грецький йогурт - 100 грам (можна замінити кефіром)
  • Банан - 2-3 штук
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Кокосова стружка - За смаком
сирно-банановий крем - фото крок 1
Банан очищаємо і ріжемо на скибочки. Відправляємо його в блендер, насипаємо трохи кокосової стружки.
сирно-банановий крем - фото крок 2
У блендер також додаємо сир, мед і грецький йогурт. Зазвичай, якщо готую даний крем як окремий десерт, збиваю масу в блендері так, щоб залишалися крихти сиру, шматочки банана і кокосової стружки. Якщо готую крем для пирога, то перетворюю все в гладку масу.
сирно-банановий крем - фото крок 3
Готову масу поставте в холодильник на 20 хвилин. Після цього крем можна подавати порційно або використовувати для прошарку випічки.
сирно-банановий крем - фото крок 4
Для подачі десертів порційно використовуйте скляні креманки невеликого обсягу. Прикрасити блюдо можна шматочками фруктів, тертим шоколадом, маком, м'ятою і так далі. Десерт можна вживати з кавою, чаєм або соками.

Схожі рецепти