Сирно-банановий крем
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта можна дізнатися, як приготувати сирно-банановий крем. Його можна вживати як самостійний десерт, доповнивши фруктами або ягодами, або використовувати як прошарок для пирогів.
Якщо ви хочете використовувати цей крем для випічки, то можна в нього додати столову ложку коньяку або рому. Це додасть десерту цікаві смакові нотки і збагатить його аромат. Готуйте з задоволенням!
- М'який сир - 200 грам
- Грецький йогурт - 100 грам (можна замінити кефіром)
- Банан - 2-3 штук
- Мед - 1 Чайна ложка
- Кокосова стружка - За смаком
Банан очищаємо і ріжемо на скибочки. Відправляємо його в блендер, насипаємо трохи кокосової стружки.
У блендер також додаємо сир, мед і грецький йогурт. Зазвичай, якщо готую даний крем як окремий десерт, збиваю масу в блендері так, щоб залишалися крихти сиру, шматочки банана і кокосової стружки. Якщо готую крем для пирога, то перетворюю все в гладку масу.
Готову масу поставте в холодильник на 20 хвилин. Після цього крем можна подавати порційно або використовувати для прошарку випічки.
Для подачі десертів порційно використовуйте скляні креманки невеликого обсягу. Прикрасити блюдо можна шматочками фруктів, тертим шоколадом, маком, м'ятою і так далі. Десерт можна вживати з кавою, чаєм або соками.