Сирно-банановий мус
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт сирно-бананового мусу може стати відмінним варіантом смачного сніданку, легкого десерту або корисного перекусу. Це відмінний рецепт для дорослих і для дітей.
1. Для початку необхідно очистити банан від шкірки і розрізати на 4-6 частин.
2. Вичавити сік половини лимона і сзбризнуть їм банан.
3. Сир відправити в чашу блендера і збити трохи. Можна при бажанні протерти через сито. Додати цукор або цукрову пудру. При приготуванні сирно-бананового мусу можна взагалі не використовувати цукор, щоб знизити його калорійність. Ласуни можуть додати за смаком.
4. Банан збити в блендері до однорідної маси і з'єднати з сиром.
5. Вершки влити в невелику мисочку і збити до щільних піків.
6. До вершкам ввести сир і банани. Ще раз ретельно збити до однорідної маси.
7. При бажанні в сирно-банановий мус в домашніх умовах можна додати трохи розчиненого у воді або йогурті желатину, щоб зробити його консистенцію більш щільного.
8. Готовий мус можна подавати з шоколадною крихтою або сушеними бананами.
Це смачний і дуже корисний десерт, який обов'язково варто спробувати.
Смачного!
- Банан - 1-2 штук
- Сир - 250 грам
- Цукор - 1 За смаком
- Вершки для збивання - 200 мілілітрів
- Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
2. Вичавити сік половини лимона і сзбризнуть їм банан.
3. Сир відправити в чашу блендера і збити трохи. Можна при бажанні протерти через сито. Додати цукор або цукрову пудру. При приготуванні сирно-бананового мусу можна взагалі не використовувати цукор, щоб знизити його калорійність. Ласуни можуть додати за смаком.
4. Банан збити в блендері до однорідної маси і з'єднати з сиром.
5. Вершки влити в невелику мисочку і збити до щільних піків.
6. До вершкам ввести сир і банани. Ще раз ретельно збити до однорідної маси.
7. При бажанні в сирно-банановий мус в домашніх умовах можна додати трохи розчиненого у воді або йогурті желатину, щоб зробити його консистенцію більш щільного.
8. Готовий мус можна подавати з шоколадною крихтою або сушеними бананами.
Це смачний і дуже корисний десерт, який обов'язково варто спробувати.
Смачного!