Рецепт Сирно-банановий мус фото

Сирно-банановий мус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Банан
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Десерти , Мус
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.

Цей простий рецепт сирно-бананового мусу може стати відмінним варіантом смачного сніданку, легкого десерту або корисного перекусу. Це відмінний рецепт для дорослих і для дітей.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно очистити банан від шкірки і розрізати на 4-6 частин.

2. Вичавити сік половини лимона і сзбризнуть їм банан.

3. Сир відправити в чашу блендера і збити трохи. Можна при бажанні протерти через сито. Додати цукор або цукрову пудру. При приготуванні сирно-бананового мусу можна взагалі не використовувати цукор, щоб знизити його калорійність. Ласуни можуть додати за смаком.

4. Банан збити в блендері до однорідної маси і з'єднати з сиром.

5. Вершки влити в невелику мисочку і збити до щільних піків.

6. До вершкам ввести сир і банани. Ще раз ретельно збити до однорідної маси.

7. При бажанні в сирно-банановий мус в домашніх умовах можна додати трохи розчиненого у воді або йогурті желатину, щоб зробити його консистенцію більш щільного.

8. Готовий мус можна подавати з шоколадною крихтою або сушеними бананами.

Це смачний і дуже корисний десерт, який обов'язково варто спробувати.

Смачного!

  • Банан - 1-2 штук
  • Сир - 250 грам
  • Цукор - 1 За смаком
  • Вершки для збивання - 200 мілілітрів
  • Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
1. Для початку необхідно очистити банан від шкірки і розрізати на 4-6 частин.

2. Вичавити сік половини лимона і сзбризнуть їм банан.

3. Сир відправити в чашу блендера і збити трохи. Можна при бажанні протерти через сито. Додати цукор або цукрову пудру. При приготуванні сирно-бананового мусу можна взагалі не використовувати цукор, щоб знизити його калорійність. Ласуни можуть додати за смаком.

4. Банан збити в блендері до однорідної маси і з'єднати з сиром.

5. Вершки влити в невелику мисочку і збити до щільних піків.

6. До вершкам ввести сир і банани. Ще раз ретельно збити до однорідної маси.

7. При бажанні в сирно-банановий мус в домашніх умовах можна додати трохи розчиненого у воді або йогурті желатину, щоб зробити його консистенцію більш щільного.

8. Готовий мус можна подавати з шоколадною крихтою або сушеними бананами.

Це смачний і дуже корисний десерт, який обов'язково варто спробувати.

Смачного!

Схожі рецепти