Сирно-ягідний мус (смачний десерт)
(покроковий рецепт з фото)
Сирно-ягідний мус - один з смачних і корисних ягідно-сирних десертів, які відмінно підходять в якості сніданку. Мус можна подати на свято як десерт, прикрасивши його ягодами і шоколадом.
Настійно раджу вам дізнатися, як приготувати сирно-ягідний мус (смачний десерт), так як він напевно припаде до смаку і дітям, і дорослим. Такий низькокалорійний десерт підходить тим, хто дотримується дієти, досить лише взяти нежирний сир і мед замість цукру. Якщо у вас немає заморожених або свіжих ягід, використовуйте заготовки з ягід або варення: мус виходить нічим не гірше звичайного. Вибір мюслі залишається з вами; в даному рецепті - вівсяні пластівці.
- Сир - 200 грам
- Ягоди - 50 грам
- Мюслі - 30 грам
- Банан - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
1. Сир перебейте блендером або перетріть через сито. Додайте мед, нарізаний шматочками банан і знову перемішайте. Ягоди перебейте блендером з цукром або цукровою пудрою.
2. Перекладіть ягоди в окрему ємність, залишивши ложку. У чашу з-під ягід додайте сир і знову збийте. Викладіть половину сирного мусу в стакан, зверху викладіть шар ягід і посипте пластівцями.
3. Зверху знову викладіть трохи сиру і прикрасьте пластівцями. Смачного!