Рецепт Сирно-ягідний десерт фото

Сирно-ягідний десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир
Вагітним і годуючим
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл
Десерти

Хочу поділитися з вами дуже простим, але при цьому дійсно приголомшливим варіантом, як приготувати сирно-ягідний десерт. Легкий, апетитний і неймовірно смачний!

Відразу хочу звернути вашу увагу на те, Його користувачі в цьому простому рецепті сирно-ягідного десерту можна абсолютно будь-які ягоди, які є у вас під рукою. В залежності від того, що саме ви вибрали для готування, додавайте кількість цукру за смаком. Якщо любите не дуже солодкі десерти, можна обійтися взагалі без цукру.

1. Отже, сир необхідно протерти через сито, щоб позбутися від грудочок. При бажанні ви можете відправити його в блендер і збити до однорідності.

2. У мисочку з сиром додайте маскарпоне. При бажанні можете трохи підсолодити цукром або медом, наприклад.

3. Для аромату можна використовувати трохи ванільного екстракту. Ретельно збийте все до однорідності.

4. Ягоди вимийте і висушіть. В даному випадку це малина. Частина відкладіть для подачі, а решта відправте в блендер або перетріть через сито. В отримане ягідне пюре можна додати цукор, якщо ягоди кислуваті.

5. Підготуйте ємність для подачі, викладіть половину сирної маси, полийте ягідним сиропом. Потім викладаємо залишився сир і знову - сироп.

6. Прикрасити сирно-ягідний десерт в домашніх умовах можна цілими Малинка, шоколадними дропсами або листочком м'яти, наприклад.

  • Сир - 100 грам
  • Маскарпоне - 100 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Ягоди - 150 грам (за смаком)
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, Його користувачі в цьому простому рецепті сирно-ягідного десерту можна абсолютно будь-які ягоди, які є у вас під рукою. В залежності від того, що саме ви вибрали для готування, додавайте кількість цукру за смаком. Якщо любите не дуже солодкі десерти, можна обійтися взагалі без цукру.

1. Отже, сир необхідно протерти через сито, щоб позбутися від грудочок. При бажанні ви можете відправити його в блендер і збити до однорідності.

2. У мисочку з сиром додайте маскарпоне. При бажанні можете трохи підсолодити цукром або медом, наприклад.

3. Для аромату можна використовувати трохи ванільного екстракту. Ретельно збийте все до однорідності.

4. Ягоди вимийте і висушіть. В даному випадку це малина. Частина відкладіть для подачі, а решта відправте в блендер або перетріть через сито. В отримане ягідне пюре можна додати цукор, якщо ягоди кислуваті.

5. Підготуйте ємність для подачі, викладіть половину сирної маси, полийте ягідним сиропом. Потім викладаємо залишився сир і знову - сироп.

6. Прикрасити сирно-ягідний десерт в домашніх умовах можна цілими Малинка, шоколадними дропсами або листочком м'яти, наприклад.

Схожі рецепти