Сирно-ягідний торт
(покроковий рецепт з фото)
Кисло-солодкий сирно-ягідний торт можна приготувати навіть без випічки. Варіантів приготування цих ласощів існує велика кількість, і ось один з рецептів, як приготувати такі ласощі.
Пропоную вам надзвичайно смачний сирно-ягідний торт, який готується без випічки. Незважаючи на копіткість і складність рецепта, цей десерт побалує смаки навіть самих розпещених ласунів. Особливо в жарку пору такий десерт стане справжньою знахідкою. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати сирно-ягідний торт.
- Печиво - 250 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сир - 300 грам
- Крем - 300 грам
- Вишня - 400 грам
- Цукор - 300 грам
- Вишневий сік - 250 мілілітрів
- Желатин - 40 грам
1. Для початку розминаємо в блендері печиво, додаємо до нього розм'якшене вершкове масло.
2. Беремо форму для випікання з бортиками, які відстібаються. Викладаємо наше пісочне "тісто" в форму, закриваємо краю до самого верху форми.
3. Протираємо сир через сито. Я брала нежирний сир.
4. В даному рецепті вишня використовується без кісточки. Відправляємо частина ягід в блендер і подрібнюємо.
5. Додаємо цукор і збиваємо до тих пір, поки крупинки не розчиняться. Потім змішуємо збиту ягідну масу з сиром.
6. Додаємо сметану і далі збиваємо до отримання однорідної маси.
7. Розчиняємо желатин і даємо йому постояти в теплій воді, щоб він набряк. Потім вливаємо в нашу масу і збиваємо далі.
8. Виливаємо сирну масу в нашу форму. Відправляємо в холодильник. Тепер змішуємо сік з желатином і, коли застигне попередній шар, виливаємо вишневе желе на сирну масу, знову відправляємо в холодильник до повного застигання.
9. Викладаємо вишні на застигле желе.
10. І знову заливаємо застиглим желатином. Знову відправляємо наш пиріг в холодильник.
11. Потім відстібаємо нашу форму і перекладаємо пиріг на блюдо.
12. Цей сирно-ягідний торт ще можна назвати вишневим чізкейк. Замість вишні можуть використовуватися будь-які інші ягоди.