Рецепт Сирно-ягідний торт фото

Сирно-ягідний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Вишня
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Кисло-солодкий сирно-ягідний торт можна приготувати навіть без випічки. Варіантів приготування цих ласощів існує велика кількість, і ось один з рецептів, як приготувати такі ласощі.

Опис приготування:

Пропоную вам надзвичайно смачний сирно-ягідний торт, який готується без випічки. Незважаючи на копіткість і складність рецепта, цей десерт побалує смаки навіть самих розпещених ласунів. Особливо в жарку пору такий десерт стане справжньою знахідкою. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати сирно-ягідний торт.

  • Печиво - 250 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сир - 300 грам
  • Крем - 300 грам
  • Вишня - 400 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Вишневий сік - 250 мілілітрів
  • Желатин - 40 грам
сирно-ягідний торт - фото крок 1
1. Для початку розминаємо в блендері печиво, додаємо до нього розм'якшене вершкове масло.
сирно-ягідний торт - фото крок 2
2. Беремо форму для випікання з бортиками, які відстібаються. Викладаємо наше пісочне"тісто" в форму, закриваємо краю до самого верху форми.
сирно-ягідний торт - фото крок 3
3. Протираємо сир через сито. Я брала нежирний сир.
сирно-ягідний торт - фото крок 4
4. В даному рецепті вишня використовується без кісточки. Відправляємо частина ягід в блендер і подрібнюємо.
сирно-ягідний торт - фото крок 5
5. Додаємо цукор і збиваємо до тих пір, поки крупинки не розчиняться. Потім змішуємо збиту ягідну масу з сиром.
сирно-ягідний торт - фото крок 6
6. Додаємо сметану і далі збиваємо до отримання однорідної маси.
сирно-ягідний торт - фото крок 7
7. Розчиняємо желатин і даємо йому постояти в теплій воді, щоб він набряк. Потім вливаємо в нашу масу і збиваємо далі.
сирно-ягідний торт - фото крок 8
8. Виливаємо сирну масу в нашу форму. Відправляємо в холодильник. Тепер змішуємо сік з желатином і, коли застигне попередній шар, виливаємо вишневе желе на сирну масу, знову відправляємо в холодильник до повного застигання.
сирно-ягідний торт - фото крок 9
9. Викладаємо вишні на застигле желе.
сирно-ягідний торт - фото крок 10
10. І знову заливаємо застиглим желатином. Знову відправляємо наш пиріг в холодильник.
сирно-ягідний торт - фото крок 11
11. Потім відстібаємо нашу форму і перекладаємо пиріг на блюдо.
сирно-ягідний торт - фото крок 12
12. Цей сирно-ягідний торт ще можна назвати вишневим чізкейк. Замість вишні можуть використовуватися будь-які інші ягоди.

Схожі рецепти