Рецепт Сирно-ягідний мус фото

Сирно-ягідний мус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Полуниця, Шовковиця
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Десерти, Мус

Сир і ягоди в цьому десерті - це чудовий мікс легкості і користі. Ніжний, повітряний і дуже красивий сирно-ягідний мус вам обов'язково сподобається.

Для приготування товорожно-ягідного мусу змішайте сир, абрикоси, вишні, шовковицю і цукор, добре збийте. Розлийте по формах, поставте в холодильник на 2 годину, потім прикрасьте збитими в густу піну білками і шматочками полуниці. Смачного!

  • Сир - 300 грам
  • Білок яєчний - 2 штуки
  • Абрикоси - 5 штук
  • Вишня - 0, 5 склянки
  • Полуниця - 0, 5 склянки
  • Шовковиця - 0, 25 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
сирно-ягідний мус - фото крок 1
Викладіть в миску сир.
сирно-ягідний мус - фото крок 2
Додайте половинки абрикосів без кісточок.
сирно-ягідний мус - фото крок 3
З вишень також видаліть кісточки і додайте в миску.
сирно-ягідний мус - фото крок 4
Засипте цукор.
сирно-ягідний мус - фото крок 5
І шовковицю.
сирно-ягідний мус - фото крок 6
Суміш сиру, ягід і цукор збийте в пюре за допомогою погружного блендера і розлийте по формах. Форми поставте на 2 години в холодильник, потім прикрасьте збитими в густу піну білками і шматочками полуниці.

Схожі рецепти