Сирно-ягідний мус
(покроковий рецепт з фото)
Сир і ягоди в цьому десерті - це чудовий мікс легкості і користі. Ніжний, повітряний і дуже красивий сирно-ягідний мус вам обов'язково сподобається.
Для приготування товорожно-ягідного мусу змішайте сир, абрикоси, вишні, шовковицю і цукор, добре збийте. Розлийте по формах, поставте в холодильник на 2 годину, потім прикрасьте збитими в густу піну білками і шматочками полуниці. Смачного!
- Сир - 300 грам
- Білок яєчний - 2 штуки
- Абрикоси - 5 штук
- Вишня - 0, 5 склянки
- Полуниця - 0, 5 склянки
- Шовковиця - 0, 25 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Викладіть в миску сир.
Додайте половинки абрикосів без кісточок.
З вишень також видаліть кісточки і додайте в миску.
Засипте цукор.
І шовковицю.
Суміш сиру, ягід і цукор збийте в пюре за допомогою погружного блендера і розлийте по формах. Форми поставте на 2 години в холодильник, потім прикрасьте збитими в густу піну білками і шматочками полуниці.