Сирно-ягідний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Сирно-ягідний пудинг - дуже ніжний десерт, який готується близько години. Особливо такі ласощі до чаю корисно для хворих панкреатитом. Пудинг можна їсти разом з джемом, згущеним молоком і т. П.
Подивіться, як приготувати сирно-ягідний пудинг. Якщо хочете, щоб він вийшов абсолютно дієтичним, додавайте тільки яєчні білки. Такий пудинг - справжні ласощі для всієї родини. Навіть діти люблять його їсти не тільки на полуденок, але і на сніданок. Якщо ви готуєте класичний варіант, при бажанні можна додати в тісто будь-які ягоди, родзинки або сухофрукти, так вийде ще смачніше.
- Сир - 350 грам (бажано знежирений)
- Яйце - 4 штук
- Крем - 100 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложок
- Манна крупа - 1 Ст. Ложок
- Цукор - 150 грам
- Вишні - 200 грам (можна використовувати заморожені)
1. Перед початком приготування пудингу я включаю духовку і розігріваю її до температури 180 градусів.
2. Відокремлюємо жовтки від білків і збиваємо жовтки з сиром.
3. Тепер додаємо сметану, манну крупу і крохмаль. Все ретельно замішуємо до стану однорідної маси.
4. Збиваємо білки і змішуємо їх з цукром, поступово доводячи до стану однорідної маси. Готуємо формочки для випікання: змащуємо їх ретельно вершковим масло або маргарином.
5. Виливаємо все в форму для випічки і накриваємо фольгою. Відправляємо в духовку на півгодини. Для 10 хвилин до готовності фольгу потрібно зняти і на поверхню викласти будь-які ягоди. На цей раз я вирішила взяти вишні без кісточки.
6. Запікається такий пудинг досить швидко і поєднується з будь-якими ягодами. Остиглий пудинг дістається набагато легше, ніж гарячий.