Рецепт Сирно-шоколадний мус фото

Сирно-шоколадний мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Сир, Шоколад
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Десерти, Мус

Сирно-шоколадний мус - улюблений десерт моїх дітей. Готувати цей мус нескладно, часу і енергії приготування абсолютно не забирає. Рекомендую спробувати приготувати - вам сподобається!

Для початку розповім, як приготувати шоколадно-сирний мус:

1. Сир, сметану і молоко збити в блендері на високій швидкості.

2. Додати цукор і ванільний цукор. Знову збити.

3. Шоколад розтопити на водяній бані.

4. Мус викласти в чашку і додати до нього розтоплений шоколад. Все перемішати ложкою.

От і все - цих чотирьох кроків достатньо, щоб приготувати дуже смачний і ніжний шоколадно-сирний мус.

Тепер - кілька моїх авторських зауважень з приводу рецепта. Шоколад дійсно краще використовувати гіркий, хороший. Якщо використовуєте звичайний молочний шоколад, то його додайте трохи більше, щоб смак відчувався. Сир краще всього використовувати 9% -ний, оптимальна жирність для приготування мусу. Ванільний цукор за відсутності можна замінити звичайним, хоча з ванільним звичайно виходить набагато смачніше. А в іншому… не знаю, що тут ще може викликати труднощі Дуже просто готується цей десертик, а розходиться завжди на ура.

Сподіваюся, вам сподобається!

  • Сир - 100 грам (будь-якої жирності, крім нульової)
  • Крем 15-20% - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 30-40 мілілітрів
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Гіркий шоколад (4 часточки) - 30-40 грам
Для початку розповім, як приготувати шоколадно-сирний мус:

1. Сир, сметану і молоко збити в блендері на високій швидкості.

2. Додати цукор і ванільний цукор. Знову збити.

3. Шоколад розтопити на водяній бані.

4. Мус викласти в чашку і додати до нього розтоплений шоколад. Все перемішати ложкою.

От і все - цих чотирьох кроків достатньо, щоб приготувати дуже смачний і ніжний шоколадно-сирний мус.

Тепер - кілька моїх авторських зауважень з приводу рецепта. Шоколад дійсно краще використовувати гіркий, хороший. Якщо використовуєте звичайний молочний шоколад, то його додайте трохи більше, щоб смак відчувався. Сир краще всього використовувати 9% -ний, оптимальна жирність для приготування мусу. Ванільний цукор за відсутності можна замінити звичайним, хоча з ванільним звичайно виходить набагато смачніше. А в іншому… не знаю, що тут ще може викликати труднощі Дуже просто готується цей десертик, а розходиться завжди на ура.

Сподіваюся, вам сподобається!

Схожі рецепти