Сирно-борошняної мус
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте сирно-борошняної мус з ягодами заздалегідь, щоб дати йому можливість повністю охолонути. Саме в такому вигляді він найсмачніший. Спробуйте!
Мус на основі сиру і борошна приготувати зовсім не складно. Всього кілька простих кроків. Отже, приступаємо до приготування смачного і корисного десерту.
1. Насамперед змішайте в кухонному комбайні сир, борошно, йогурт, цукор, сіль і яйця і добре збийте до отримання однорідної маси.
2. Додайте в суміш лимонну цедру і сік половини лимона. Перемішайте.
3. Потім додайте в тісто ягоди ожини і ще раз акуратно розмішайте. На цьому етапі кухонний комбайн або міксер не використовуйте, акуратно перемішайте масу, щоб зберегти ягідки.
4. Викладіть вийшов мус в круглу, попередньо застелену пергаментом, форму.
5. І випікаючи протягом півгодини при 180 градусах. Мус відправляйте в розігріту до потрібної температури духовку.
Перед подачею охолодіть сирно-борошняної мус до кімнатної температури. Смачного!
- Сир - 200 грам
- Йогурт - 200 грам
- Ожина - 300 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Яйце - 1 штука
- Яєчний білок - 1 штука
1. Насамперед змішайте в кухонному комбайні сир, борошно, йогурт, цукор, сіль і яйця і добре збийте до отримання однорідної маси.
2. Додайте в суміш лимонну цедру і сік половини лимона. Перемішайте.
3. Потім додайте в тісто ягоди ожини і ще раз акуратно розмішайте. На цьому етапі кухонний комбайн або міксер не використовуйте, акуратно перемішайте масу, щоб зберегти ягідки.
4. Викладіть вийшов мус в круглу, попередньо застелену пергаментом, форму.
5. І випікаючи протягом півгодини при 180 градусах. Мус відправляйте в розігріту до потрібної температури духовку.
Перед подачею охолодіть сирно-борошняної мус до кімнатної температури. Смачного!