Рецепт Сирно-борошняної мус фото

Сирно-борошняної мус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Сир
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Мус
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготуйте сирно-борошняної мус з ягодами заздалегідь, щоб дати йому можливість повністю охолонути. Саме в такому вигляді він найсмачніший. Спробуйте!

Опис приготування:

Мус на основі сиру і борошна приготувати зовсім не складно. Всього кілька простих кроків. Отже, приступаємо до приготування смачного і корисного десерту.

1. Насамперед змішайте в кухонному комбайні сир, борошно, йогурт, цукор, сіль і яйця і добре збийте до отримання однорідної маси.

2. Додайте в суміш лимонну цедру і сік половини лимона. Перемішайте.

3. Потім додайте в тісто ягоди ожини і ще раз акуратно розмішайте. На цьому етапі кухонний комбайн або міксер не використовуйте, акуратно перемішайте масу, щоб зберегти ягідки.

4. Викладіть вийшов мус в круглу, попередньо застелену пергаментом, форму.

5. І випікаючи протягом півгодини при 180 градусах. Мус відправляйте в розігріту до потрібної температури духовку.

Перед подачею охолодіть сирно-борошняної мус до кімнатної температури. Смачного!


  • Сир - 200 грам
  • Йогурт - 200 грам
  • Ожина - 300 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1, 5 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Яєчний білок - 1 штука
Мус на основі сиру і борошна приготувати зовсім не складно. Всього кілька простих кроків. Отже, приступаємо до приготування смачного і корисного десерту.

1. Насамперед змішайте в кухонному комбайні сир, борошно, йогурт, цукор, сіль і яйця і добре збийте до отримання однорідної маси.

2. Додайте в суміш лимонну цедру і сік половини лимона. Перемішайте.

3. Потім додайте в тісто ягоди ожини і ще раз акуратно розмішайте. На цьому етапі кухонний комбайн або міксер не використовуйте, акуратно перемішайте масу, щоб зберегти ягідки.

4. Викладіть вийшов мус в круглу, попередньо застелену пергаментом, форму.

5. І випікаючи протягом півгодини при 180 градусах. Мус відправляйте в розігріту до потрібної температури духовку.

Перед подачею охолодіть сирно-борошняної мус до кімнатної температури. Смачного!

Схожі рецепти