Сирно-банановий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання сиру та ніжною м'якоті банана робить цей простий на вигляд пиріг дуже смачним, ніжним і легким. Рекомендую спробувати всім цей сирно-банановий пиріг. Рецепт приготування перед вами!
Сирна випічка готується просто і виходить завжди дуже смачною. Правда багато додають ще манку, щоб вона вбирала вологу. Але такий ось пиріг хороший і без манки. Для приготування сирно-бананового пирога вам знадобиться сир зернистий (не раджу брати сирні маси), можна взяти домашній, але не сильно жирний. Крім банана можете ще яблучка або ягоди додати.
- Банан - 300 грам
- Сир - 400 грам
- Цукор - 100 грам
- Крем - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Сир розімніть.
Банан чистої і porezhyte.
Розімніть банан з сиром разом до отримання однорідної маси, можете скористатися блендером.
Додайте поступово все решту складових, перемішайте гарненько.
Форму змастіть маслом вершковим, викладіть сирну масу.
Духовку розігрійте до 180 градусів.
Духовку розігрійте до 180 градусів.
Можете зверху викласти ще колечка бананів.
Надішліть пиріг в духовку на 40-50 хвилин.
Надішліть пиріг в духовку на 40-50 хвилин.
Ось такий рум'яний пиріг сирний з бананом у нас вийшов.
Можете присипати його корицею або цукровою пудрою. Приємного чаювання!