Минтай, смажений з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Минтай багато хто не люблять, а даремно! Це смачна риба. З цибулею і морквою - один з найпростіших способів його приготування. Овочі відмінно гармонують з рибою, і виходить смачне і ситне блюдо.
Минтай чомусь незаслужено вважають другосортною рибою. А адже вона дуже смачна і корисна. З минтая можна приготувати прості, але дуже смачні страви, які до смаку не поступляться іншим, більш популярним рибних страв. Цей рецепт вам точно сподобається. Як приготувати минтай, смажений з цибулею і морквою, читайте далі в рецепті.
- Філе минтая - 500 грам
- Заголовок для палітурки - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль дрібна - 1 Чайна ложка (за смаком
) - Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
У невеликому посуді змішайте сіль, чорний мелений перець і кукурудзяну муку. Потім обваляйте в цій суміші размороженное філе минтая.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо філе до золотистої скоринки з двох сторін.
Готове філе викладіть на паперові рушники, нехай вбереться зайвий жир.
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, а очищену моркву тремо на крупній тертці. Потім обсмажуємо овочі на рослинному маслі до прозорості лука.
Подавайте смажений минтай, зверху виклавши обсмажені овочі. Можна подавати як самостійне блюдо або до будь-якого гарніру.