Рецепт Минтай, смажений з цибулею і морквою фото

Минтай, смажений з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Минтай багато хто не люблять, а даремно! Це смачна риба. З цибулею і морквою - один з найпростіших способів його приготування. Овочі відмінно гармонують з рибою, і виходить смачне і ситне блюдо.

Опис приготування:

Минтай чомусь незаслужено вважають другосортною рибою. А адже вона дуже смачна і корисна. З минтая можна приготувати прості, але дуже смачні страви, які до смаку не поступляться іншим, більш популярним рибних страв. Цей рецепт вам точно сподобається. Як приготувати минтай, смажений з цибулею і морквою, читайте далі в рецепті.

  • Філе минтая - 500 грам
  • Заголовок для палітурки - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль дрібна - 1 Чайна ложка (за смаком
    )
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
минтай, смажений з цибулею і морквою - фото крок 1
У невеликому посуді змішайте сіль, чорний мелений перець і кукурудзяну муку. Потім обваляйте в цій суміші размороженное філе минтая.
минтай, смажений з цибулею і морквою - фото крок 2
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо філе до золотистої скоринки з двох сторін.
минтай, смажений з цибулею і морквою - фото крок 3
Готове філе викладіть на паперові рушники, нехай вбереться зайвий жир.
минтай, смажений з цибулею і морквою - фото крок 4
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, а очищену моркву тремо на крупній тертці. Потім обсмажуємо овочі на рослинному маслі до прозорості лука.
минтай, смажений з цибулею і морквою - фото крок 5
Подавайте смажений минтай, зверху виклавши обсмажені овочі. Можна подавати як самостійне блюдо або до будь-якого гарніру.

Схожі рецепти