Хек з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібен нескладний і вдалий варіант гарячого для всієї родини, беріть на замітку цей класний рецепт, як приготувати хек з цибулею. Ніжна рибка і карамелізований лук - це неймовірно смачно!
Щоб цибуля вийшов дійсно дуже смачним, його потрібно попередньо обсмажити з додаванням цукру. Від такого лука будуть в захваті навіть дітки Приготувати таким чином можна хека не тільки в духовці, як в даному випадку, але і на сковороді.
- Хек - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Рибку вимийте, очистіть і обсушити.
2. Велику або середню цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями.
3. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
4. Поки обсмажується цибуля, можна нарізати невеликими шматочками рибку.
5. Додати сіль й, трохи поперчіть.
6. Викладіть у жароміцних форму.
7. Коли цибуля почне підрум'янюватися, всипте цукор і продовжуйте смажити, помішуючи.
8. Карамелізований цибулю викладіть на рибку разом з маслом. Надішліть форму в розігріту до 200 градусів духовку.
9. Запікайте близько 20-30 хвилин, в залежності від розміру шматочків рибки.
10. Готовий хек з цибулею подавайте гарячим. Смачного!