Рецепт Хек смажений фото

Хек смажений
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Риба та морепродукти , Хек
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Хек - риба з білим філе, яка живе в морських водах. Вона відрізняється невеликою кількістю кісток і дієтичним м'ясом. При цьому варто її тушка недорого. Ось я і вирішила купити і подати її до столу.

Опис приготування:

Блюдо у мене вийшло не дуже низькокалорійним, але все-таки дуже смачним і ніжним. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати хека, смаженого в клярі. Технологія досить проста, головне, щоб зовсім не було кісточок. А на гарнір підійде варена картопля і овочевий салат.

  • Хек - 1 кілограм
  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
хек смажений - фото крок 1
Хека промийте, видаліть у нього кісточки, попатраєте і наріжте тушку порційними шматочками. Не забудьте прибрати хвіст, голову і плавники. Рибу посоліть і поперчіть. Залиште її на 15 хвилин.
хек смажений - фото крок 2
Зробіть кляр. Збийте в мисці молоко з яйцями.
хек смажений - фото крок 3
Всипте борошно. Збийте кляр до єдиної консистенції.
хек смажений - фото крок 4
Хек умочіть в готовому клярі.
хек смажений - фото крок 5
Обсмажте шматочки риби в олії до готовності. Смачного!

Схожі рецепти