Рецепт Хек під маринадом фото

Хек під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Хек
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Риба - це не тільки смачно, але і дійсно корисно. Вона повинна бути в раціоні і дорослих, і дітей. Ввести в своє меню вам пропоную нескладний і дуже апетитний рецепт нежирної рибки з овочами.

Опис приготування:

Ділюся цікавим способом, як приготувати хека під маринадом. Ця риба хороша тим, що в ній трохи кісточок і в процесі гасіння вона виходить дивно ніжною і соковитою. Що стосується самого маринаду, то тут ви завжди можете експериментувати, використовуючи найрізноманітніші овочі, які вам до душі. Ця страва чудово підійде для щоденного меню.

  • Хек - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Перецьь горошком - За смаком
хек під маринадом - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою, щоб повторити цей рецепт на своїй кухні.
хек під маринадом - фото крок 2
2. Насамперед вимийте і висушіть рибку. Наріжте її середнього розміру шматочками. З'єднайте борошно з сіллю, можна додати також улюблені спеції. Обваляйте в отриманої суміші рибу з усіх боків. На сковороді з високими бортиками або в сотейнику розігрійте рослинне масло, викладіть туди рибу.
хек під маринадом - фото крок 3
3. На сильному вогні обсмажте її до легкої золотистої скоринки. Після акуратно зніміть і відкладіть в сторону.
хек під маринадом - фото крок 4
4. Додайте масло, викладіть подрібнену цибулю і терту моркву.
хек під маринадом - фото крок 5
5. На середньому вогні обсмажуйте овочі, помішуючи, до м'якості.
хек під маринадом - фото крок 6
6. Додайте рибу на сковороду, а зверху акуратно розкладіть овочі.
хек під маринадом - фото крок 7
7. Томатну пасту розведіть у воді. Додайте за смаком сіль і спеції. Влийте соус на сковороду. Додайте для аромату також додайте лавровий лист і перець горошком. Приберіть вогонь до мінімуму і млоїте рибку ще хвилин 20.
хек під маринадом - фото крок 8
8. Ось така апетитна рибка вийде в результаті. Подавайте її до столу з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти