Рецепт Форель під маринадом фото

Форель під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Риба та морепродукти , Форель
ПП рецепти
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо хочеться смачно і просто запекти рибку на природі, рекомендую форель під маринадом. Трохи овочів, сік лимона і мінімум зусиль. Відмінний варіант для основного блюда на пікнік. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Маринувати форель можна близько години, цього часу їй цілком вистачить. При бажанні можна також додати спеції для риби за смаком. Мені більше подобається запікати просто на решітці, але можна обернути рибку в фольгу.

  • Форель річкова - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука (маленька)
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимон - 1/3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
форель під маринадом - фото крок 1
Свіжу рибу потрібно вимити і очистити. У мене заморожена, тому її попередньо потрібно розморозити. Підготуйте необхідні інгредієнти для маринаду.
форель під маринадом - фото крок 2
У невелику мисочку відправте дрібно нарізану цибулю.
форель під маринадом - фото крок 3
Туди ж кубиками наріжте помідор.
форель під маринадом - фото крок 4
Додайте подрібнений часник.
форель під маринадом - фото крок 5
Вичавіть сік лимона, трохи посоліть і поперчіть маринад. Перемішайте.
форель під маринадом - фото крок 6
Рибку окремо натріть сіллю і перцем. Надішліть в зручний контейнер і викладіть маринад.
форель під маринадом - фото крок 7
Коли вугілля готові, надішліть форель на решітку, попередньо змащену трохи маслом.
форель під маринадом - фото крок 8
Смажте при середній температурі вугілля до готовності.
форель під маринадом - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти