Рецепт Смажена риба під маринадом фото

Смажена риба під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готуємо смачну рибку на обід або вечерю. Рекомендую рецепт смаженої риби під маринадом.

Опис приготування:

Для приготування смаженої риби під маринадом беремо тушку або дві минтая (можна і хека) і побільше спецій: гвоздика, лавровий лист, імбир, перець горошком запашний. Спочатку ми будемо робити маринад. Готову страву подаю я з картоплею. Можна і з рисом, і макаронами. Чим хороша риба, приготована в маринаді, вона дуже соковита.

  • Морквина - 2 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Минтай - 1, 2 кілограма
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
смажена риба під маринадом - фото крок 1
Розігріваємо сковороду, вливаємо олію. Обсмажуємо цибулю.
смажена риба під маринадом - фото крок 2
Додаємо томатну пасту.
смажена риба під маринадом - фото крок 3
І морква, терту на тертці.
смажена риба під маринадом - фото крок 4
Перемішуємо, смажимо хвилин 10. Потім додаємо оцет, спеції, трохи води. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-25.
Тим часом рибу обробляв, чистим.
смажена риба під маринадом - фото крок 5
Обваляйте в борошні.
смажена риба під маринадом - фото крок 6
Викладаємо на іншу розпечену сковорідку.
смажена риба під маринадом - фото крок 7
Обсмажуємо з двох сторін по 7-10 хвилин.
смажена риба під маринадом - фото крок 8
Зверху додаємо маринад і даємо протушкувати ще хвилин 5.
От і все! Подаємо готову смажену рибу під маринадом з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти