Рецепт Смажена риба під маринадом фото

Смажена риба під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Готуємо смачну рибку на обід або вечерю. Рекомендую рецепт смаженої риби під маринадом.

Для приготування смаженої риби під маринадом беремо тушку або дві минтая (можна і хека) і побільше спецій: гвоздика, лавровий лист, імбир, перець горошком запашний. Спочатку ми будемо робити маринад. Готову страву подаю я з картоплею. Можна і з рисом, і макаронами. Чим хороша риба, приготована в маринаді, вона дуже соковита.

  • Морквина - 2 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Минтай - 1, 2 кілограма
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
смажена риба під маринадом - фото крок 1
Розігріваємо сковороду, вливаємо олію. Обсмажуємо цибулю.
смажена риба під маринадом - фото крок 2
Додаємо томатну пасту.
смажена риба під маринадом - фото крок 3
І морква, терту на тертці.
смажена риба під маринадом - фото крок 4
Перемішуємо, смажимо хвилин 10. Потім додаємо оцет, спеції, трохи води. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-25.
Тим часом рибу обробляв, чистим.
смажена риба під маринадом - фото крок 5
Обваляйте в борошні.
смажена риба під маринадом - фото крок 6
Викладаємо на іншу розпечену сковорідку.
смажена риба під маринадом - фото крок 7
Обсмажуємо з двох сторін по 7-10 хвилин.
смажена риба під маринадом - фото крок 8
Зверху додаємо маринад і даємо протушкувати ще хвилин 5.
От і все! Подаємо готову смажену рибу під маринадом з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти