Смажена риба під маринадом
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачну рибку на обід або вечерю. Рекомендую рецепт смаженої риби під маринадом.
Для приготування смаженої риби під маринадом беремо тушку або дві минтая (можна і хека) і побільше спецій: гвоздика, лавровий лист, імбир, перець горошком запашний. Спочатку ми будемо робити маринад. Готову страву подаю я з картоплею. Можна і з рисом, і макаронами. Чим хороша риба, приготована в маринаді, вона дуже соковита.
- Морквина - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Минтай - 1, 2 кілограма
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Розігріваємо сковороду, вливаємо олію. Обсмажуємо цибулю.
Додаємо томатну пасту.
І морква, терту на тертці.
Перемішуємо, смажимо хвилин 10. Потім додаємо оцет, спеції, трохи води. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-25.
Тим часом рибу обробляв, чистим.
Тим часом рибу обробляв, чистим.
Обваляйте в борошні.
Викладаємо на іншу розпечену сковорідку.
Обсмажуємо з двох сторін по 7-10 хвилин.
Зверху додаємо маринад і даємо протушкувати ще хвилин 5.
От і все! Подаємо готову смажену рибу під маринадом з зеленню. Смачного!
От і все! Подаємо готову смажену рибу під маринадом з зеленню. Смачного!