Рецепт Риба під маринадом з тушкованих овочів фото

Риба під маринадом з тушкованих овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля , Судак
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Риба під маринадом тушкована - дуже смачна страва, яке завжди можна приготувати на обід або вечерю. Судак гаситься з морквою і цибулею в ароматному маринаді. Страва - пальчики оближеш!

Опис приготування:

Приготуємо рибу під маринадом з тушкованих овочів в домашніх умовах. Спершу нарізаємо порційними шматочками, попередньо очищений судак. Паніруємо рибу в борошні й обсмажуємо до готовності. Щоб зробити маринад: обсмажуємо цибулю і моркву на сковороді, додаємо томатну пасту і воду, tusim 10 хвилин. Потім додаємо оцет, цукор, сіль, перець, гвоздику і лавровий лист. Тушкуємо ще 10 хвилин. Викладаємо гарячий маринад на рибу і подаємо блюдо до столу. Як варіант, можна поставити остигле блюдо в холодильник і подавати його до столу холодним. Хай щастить!

  • Судак - 1 кілограм
  • Борошно - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Морква - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 250 грам
  • Томатна паста - 200 грам
  • Оцет - 150 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Гвоздика - 3-5 штук
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 1
Рибу очищаємо і нарізаємо порційними шматочками. Солимо і перчимо, залишаємо на 20 хвилин.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 2
Обваляйте судак в борошні.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 3
Тепер обсмажуємо рибу на рослинному маслі до золотистого кольору.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 4
Перекладаємо рибу в форму для запікання.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 5
Наріжте півкільцями цибулю.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 6
Морква трьом на середній тертці.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 7
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до м'якості.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 8
Додаємо моркву і готуємо ще 5 хвилин, помішуючи.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 9
Кладемо томатну пасту, а через 5 хвилин вливаємо 50 мл води і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Потім додаємо оцет, цукор, гвоздику, лавровий лист, перець і сіль. tusim 10 хвилин.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 10
Заливаємо готовим гарячим маринадом рибу.
риба під маринадом з тушкованих овочів - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти