Риба під маринадом класична в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Коли немає часу експериментувати, а хочеться швидко і смачно поїсти рибу, вам сюди. Рекомендую прочитати, як приготувати рибу під маринадом класичну в духовці.
Саме класичне поєднання з рибою - це сік лимона. Так і скаже вам будь-який новачок в кулінарії. Такий маринад є найшвидшим і смачним способом для приготування риби. Головне, що з таким маринадом ви точно не ризикуєте ні зіпсованим продуктом, ні зайвим витраченим часом. Замість чебрецю я досить часто використовую свіжий або сушений кріп. Нотки смаку риби відрізняються завдяки цьому. Спробуйте і визначте, який вам маринад більше до душі.
- Філе лосося - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чебрець сушений - 1/2 чайних ложки
Підготуйте рибу. Промийте її під проточною водою, промокніть паперовим рушником, щоб воно ввібрало зайву вологу.
У невелику ємність вичавити сік лимона, уникаючи попадання кісточок.
До соку лимона додайте оливкову олію.
У маринад відправте сушену зелень і перемішайте до однорідності. Лимонну суміш вилийте в плоске велике і зручне блюдо, щоб в нього містилася ваша рибка.
Занурте лосося в маринад рівномірно по обидва боки.
Накрийте рибу і залиште маринуватися 15 хвилин. Через зазначений час переверніть лосося і залиште його ще на 15 хвилин.
Замариновану рибу загорніть у фольгу і відправляйте запікатися на 15 хвилин в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів.