Рецепт Риба під маринадом класична в духовці фото

Риба під маринадом класична в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Коли немає часу експериментувати, а хочеться швидко і смачно поїсти рибу, вам сюди. Рекомендую прочитати, як приготувати рибу під маринадом класичну в духовці.

Саме класичне поєднання з рибою - це сік лимона. Так і скаже вам будь-який новачок в кулінарії. Такий маринад є найшвидшим і смачним способом для приготування риби. Головне, що з таким маринадом ви точно не ризикуєте ні зіпсованим продуктом, ні зайвим витраченим часом. Замість чебрецю я досить часто використовую свіжий або сушений кріп. Нотки смаку риби відрізняються завдяки цьому. Спробуйте і визначте, який вам маринад більше до душі.

  • Філе лосося - 500 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець сушений - 1/2 чайних ложки
риба під маринадом класична в духовці - фото крок 1
Підготуйте рибу. Промийте її під проточною водою, промокніть паперовим рушником, щоб воно ввібрало зайву вологу.
риба під маринадом класична в духовці - фото крок 2
У невелику ємність вичавити сік лимона, уникаючи попадання кісточок.
риба під маринадом класична в духовці - фото крок 3
До соку лимона додайте оливкову олію.
риба під маринадом класична в духовці - фото крок 4
У маринад відправте сушену зелень і перемішайте до однорідності. Лимонну суміш вилийте в плоске велике і зручне блюдо, щоб в нього містилася ваша рибка.
риба під маринадом класична в духовці - фото крок 5
Занурте лосося в маринад рівномірно по обидва боки.
риба під маринадом класична в духовці - фото крок 6
Накрийте рибу і залиште маринуватися 15 хвилин. Через зазначений час переверніть лосося і залиште його ще на 15 хвилин.
риба під маринадом класична в духовці - фото крок 7
Замариновану рибу загорніть у фольгу і відправляйте запікатися на 15 хвилин в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів.

Схожі рецепти