Рецепт Риба під маринадом класичний рецепт фото

Риба під маринадом класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете порадувати свою сім'ю і гостей смачною і корисною рибкою під ароматним маринадом з овочів? Тоді поспішіть записати мій рецепт і купити всі необхідні інгредієнти. Приступимо!

Опис приготування:

Для приготування рибки під маринадом підійде будь-який вид риби. Раніше за цим рецептом я готувала скумбрію, оселедець і навіть карасів. Але ось недавно купила аргентину і приготувала її під маринадом. Вийшло дуже і дуже смачно! звичайно, кісток в аргентині багато, але біле м'ясо виходить просто чудовим на смак. Далі читайте мій детальний рецепт, як приготувати рибу під маринадом, класичний рецепт дозволить вам повністю насолодитися смаком риби.

  • Аргентина - 1 штука(300-400м)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Приправа для риби - ½ Ст. Ложок
риба під маринадом класичний рецепт - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рибу очистіть від луски і нутрощів, видаліть голову.
риба під маринадом класичний рецепт - фото крок 2
Поріжте рибку на невеликі шматки.
риба під маринадом класичний рецепт - фото крок 3
Моркву натріть на крупній тертці, цибуля порубати кубиком.
риба під маринадом класичний рецепт - фото крок 4
У чашу мультиварки влийте оливкову олію, викладіть рибку. Увімкніть режим глибокого обсмаження на 10 хвилин і готуйте до кінця роботи програми.
риба під маринадом класичний рецепт - фото крок 5
А тим часом на сковороді обсмажити цибулю і моркву.
риба під маринадом класичний рецепт - фото крок 6
Надішліть в мультиварку до риби пасерування овочів, оцет, сіль, перець і приправу. Залийте водою, щоб покрила, включите режим гасіння на 1 час, готуйте до кінця роботи програми.
риба під маринадом класичний рецепт - фото крок 7
Риба під маринадом готова. Подавати її можна як гарячою, так і охолодженої. Смачного!

Схожі рецепти