Риба під маринадом класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати свою сім'ю і гостей смачною і корисною рибкою під ароматним маринадом з овочів? Тоді поспішіть записати мій рецепт і купити всі необхідні інгредієнти. Приступимо!
Для приготування рибки під маринадом підійде будь-який вид риби. Раніше за цим рецептом я готувала скумбрію, оселедець і навіть карасів. Але ось недавно купила аргентину і приготувала її під маринадом. Вийшло дуже і дуже смачно! звичайно, кісток в аргентині багато, але біле м'ясо виходить просто чудовим на смак. Далі читайте мій детальний рецепт, як приготувати рибу під маринадом, класичний рецепт дозволить вам повністю насолодитися смаком риби.
- Аргентина - 1 штука(300-400м)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Приправа для риби - ½ Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рибу очистіть від луски і нутрощів, видаліть голову.
Поріжте рибку на невеликі шматки.
Моркву натріть на крупній тертці, цибуля порубати кубиком.
У чашу мультиварки влийте оливкову олію, викладіть рибку. Увімкніть режим глибокого обсмаження на 10 хвилин і готуйте до кінця роботи програми.
А тим часом на сковороді обсмажити цибулю і моркву.
Надішліть в мультиварку до риби пасерування овочів, оцет, сіль, перець і приправу. Залийте водою, щоб покрила, включите режим гасіння на 1 час, готуйте до кінця роботи програми.
Риба під маринадом готова. Подавати її можна як гарячою, так і охолодженої. Смачного!