Салат з тушкованих овочів
(покроковий рецепт з фото)
Салат з тушкованих овочів - це теплий салат з тушкованих в томатному соусі цукіні, болгарського перцю і помідори. Салат прекрасно поєднується з м'ясом гриль, але так само гарний сам по собі.
Салат з тушкованих овочів - дуже смачне, легко і апетитне блюдо, яке завжди привертає до себе увагу. Можна салат з перцю, помідора і цукіні приготувати просто і без смаку, можна сказати безлико, але якщо приділити уваги приготуванню салату трохи більше, то виходить справжній кулінарний шедевр. Покроковий рецепт салату з тушкованих овочів з фото розповість вам, як приготувати цей салат протягом 25 хвилин на трьох персон.
- Болгарський перець - 2 штуки (червоний і зелений)
- Помідор - 2 штуки
- Цукіні - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Біле вино - 50 грам
- Оливкова олія - 20 грам
- Часник - 4 зубчики
- Кетчуп або томатний соус - 300 грам
- Сіль, цукор - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Потім болгарські перці відправляємо запікатися в духовку до м'якості.
Потім дістаємо перці. Видаляємо насіння і шкірку.
Цукіні нарізаємо пластинами.
Потім в окріп опускаємо помідори, тримаємо їх там приблизно по півхвилини.
Знімаємо шкірку з помідорів і нарізаємо їх на шматочки.
У пательні розігріваємо оливкове масло. Першими обсмажувати на сковорідку відправляються шматочки цибулі.
Потім цукіні.
Солимо, перчимо і в сковорідку вливаємо біле вино. Тушкуємо поки не википить половина рідини.
Потім додаємо в сковорідку помідори.
Нарізаємо перці.
І також закидаємо їх в сковорідку.
Потім в сковорідку відправляємо дрібно нарізаний часник.
Кладемо кетчуп або томатний соус. Все перемішуємо.
Додаємо сіль, цукор і вливаємо трохи води.
Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності овочів.
Смачного!