Вірменський салат з печених овочів
(покроковий рецепт з фото)
Ситний вірменський салат з печених овочів в домашніх умовах готується просто. Я вам зараз з радістю розповім, як приготувати цю страву, тому що це просто і смачно! думаю, вам сподобається!
Розповім, як приготувати вірменський салат з печених овочів. Тим, хто любить баклажани - пробувати обов'язково! смак, який нікого не залишить байдужим - це, звичайно ж, цей СЛАТ. Овочі запікаються окремо, а потім ще й гасяться, тому готову страву виходить дивно ніжним, а прівивчная "гірчинка" від баклажанів пом'якшується.
- Баклажан - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Лимон - 0.5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 0.5 пучка
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Це простий рецепт вірменського салату з печених овочів, так давайте приступати! Помідори наколоти виделкою і поставити в духовку при т. 200 градусів, через 20 хвилин перець і помідори виймемо, а баклажани залишимо ще хвилин на 15.
2. Чекаємо, поки овочі повністю охололи, знімаємо шкурки і нарізаємо овочі шматочками.
3. Додамо до овочів зелень, сік половини лимона, роздавлений часник і оливкове масло. Спеції - за смаком. Перемішаємо. Помістимо в горщики і тушкуємо під кришкою ще 15 хвилин.
4. Ось тепер блюод готове! Можна діставати з духовки і подавати прямо в горщиках!