Рецепт Закуска з печених овочів фото

Закуска з печених овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Закуска з сезонних овочів в олії з травами. Смачно і в якості самостійного блюда, як гарнір або як начинка для бутербродів. Беріть на замітку!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати закуску з печених овочів, я розповім нижче. Трави можна використовувати як свіжі, так і сушені. З овочів ще можна взяти гарбуз, морква і цибуля-порей. Готується закуска дуже просто, а виходить так апетитно, що хочеться з'їсти відразу все! Рекомендую звернути увагу на рецепт і обов'язково спробувати!

  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Розмарин - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
закуска з печених овочів - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
закуска з печених овочів - фото крок 2
Наріжте баклажан і кабачок кружечками. Перець очистіть від насіння, потім наріжте довгими скибочками. Запечіть овочі в духовці при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.
закуска з печених овочів - фото крок 3
Для маринаду змішайте оливкова олія і лимонний сік. Додайте всі трави, спеції і часник, пропущений через прес.
закуска з печених овочів - фото крок 4
Полийте овочі маринадом, перемішайте. Залиште на пару годин, щоб вони гарненько промаринувалося.
закуска з печених овочів - фото крок 5
Закуска з печених овочів готова, смачного!

Схожі рецепти