Закуска з печених овочів
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з сезонних овочів в олії з травами. Смачно і в якості самостійного блюда, як гарнір або як начинка для бутербродів. Беріть на замітку!
Докладніше, як приготувати закуску з печених овочів, я розповім нижче. Трави можна використовувати як свіжі, так і сушені. З овочів ще можна взяти гарбуз, морква і цибуля-порей. Готується закуска дуже просто, а виходить так апетитно, що хочеться з'їсти відразу все! Рекомендую звернути увагу на рецепт і обов'язково спробувати!
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Розмарин - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте баклажан і кабачок кружечками. Перець очистіть від насіння, потім наріжте довгими скибочками. Запечіть овочі в духовці при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.
Для маринаду змішайте оливкова олія і лимонний сік. Додайте всі трави, спеції і часник, пропущений через прес.
Полийте овочі маринадом, перемішайте. Залиште на пару годин, щоб вони гарненько промаринувалося.
Закуска з печених овочів готова, смачного!