Салат з печених баклажанів і перців
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування салату з печених баклажанів і перців. Найкраще його готувати влітку, оли ви нарешті вибралися на природу і до шашлику хочете чого-небудь овочевого. Кращий рецепт!
Перед вами простий рецепт салату з печених баклажанів і перців. Виходить смачне і цікаве блюдо, которму ососбо соус надає ту саму родзинку, яка і перетворює невеликими шматочками нарізані інгредієнти в справжній салат! Спробуйте і переконайтеся самі - вам сподобається цей салат, і в компанії з м'ясом він стане кращим вашим фаворитом!
- Баклажан - 1-2 штук
- Цукіні - 3 штуки
- Перці болгарські - 4 штуки
- Яблучний сидр - 1/4 склянки
- Масло оливкове - 1/2 склянки
- Бальзамик - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - 1 За смаком
1. Для початку все овочі наріжемо поздовжніми скибочками і на грилі на решітці обсмажити. Ось тільки обов'язково посоліть перед смаженням рясно баклажани - так вся гіркота піде.
2. Під час запікання поливайте періодично маслом. Відкинемо потім всі інгредієнти на серветку, щоб зайвий жир пішов. А як вгамують, поріжемо і складаємо в салатницю. Додамо подрібнений часник і зелень.
3. Залишилося тольк осмешать між собою всі рідкі комопненти і спеції. І цим соусом залити салат. Готово!