Рецепт Салат з печених баклажанів і перців фото

Салат з печених баклажанів і перців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Перед вами рецепт приготування салату з печених баклажанів і перців. Найкраще його готувати влітку, оли ви нарешті вибралися на природу і до шашлику хочете чого-небудь овочевого. Кращий рецепт!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт салату з печених баклажанів і перців. Виходить смачне і цікаве блюдо, которму ососбо соус надає ту саму родзинку, яка і перетворює невеликими шматочками нарізані інгредієнти в справжній салат! Спробуйте і переконайтеся самі - вам сподобається цей салат, і в компанії з м'ясом він стане кращим вашим фаворитом!

  • Баклажан - 1-2 штук
  • Цукіні - 3 штуки
  • Перці болгарські - 4 штуки
  • Яблучний сидр - 1/4 склянки
  • Масло оливкове - 1/2 склянки
  • Бальзамик - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 1 пучок
  • Спеції - 1 За смаком
салат з печених баклажанів і перців - фото крок 1
1. Для початку все овочі наріжемо поздовжніми скибочками і на грилі на решітці обсмажити. Ось тільки обов'язково посоліть перед смаженням рясно баклажани - так вся гіркота піде.
салат з печених баклажанів і перців - фото крок 2
2. Під час запікання поливайте періодично маслом. Відкинемо потім всі інгредієнти на серветку, щоб зайвий жир пішов. А як вгамують, поріжемо і складаємо в салатницю. Додамо подрібнений часник і зелень.
салат з печених баклажанів і перців - фото крок 3
3. Залишилося тольк осмешать між собою всі рідкі комопненти і спеції. І цим соусом залити салат. Готово!

Схожі рецепти