Рецепт Тушкований кролик з морквою фото

Тушкований кролик з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

У вас є кролик, і ви не знаєте, що б смачненького з нього зробити? Тоді зверніть увагу на цей досить простий навіть для новачка на кухні рецепт. Дуже ніжне, соковите і смачне м'ясо буде.

Опис приготування:

Хочу поділитися ідеєю, як приготувати тушкованого кролика з морквою. При мінімальному наборі необхідних інгредієнтів і часу, проведеним на кухні, вийде відмінний блюдо для всієї родини. Подавати до столу кролика можна з абсолютно будь-яким гарніром, який вам до душі, або овочами, що робить блюдо дивним варіантом для обіду або вечері. Обов'язково рекомендую взяти рецепт на замітку!

  • Кролик - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Гірчичний - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
тушкований кролик з морквою - фото крок 1
1. Вимийте і при необхідності очистіть кролика, наріжте його порційними шматочками. Додати сіль, поперчіть, змастіть гірчицею.
тушкований кролик з морквою - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Обваляйте кролика в борошні, викладіть його на сковороду. Обсмажте на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки.
Паралельно очистіть і подрібніть цибулю, морква, селера.
тушкований кролик з морквою - фото крок 3
3. У сотейник викладіть овочі, обсмажте їх в невеликій кількості масла. Переложите в сотейник кролика, залийте його водою і доведіть до кипіння. Додайте за смаком сіль, спеції. Залиште гаситися на середньому вогні.
тушкований кролик з морквою - фото крок 4
4. В процесі, можливо, буде потрібно підлити трохи води. Перед подачею до столу можна додати в сотейник свіжу зелень. Смачного!

Схожі рецепти