Рецепт Кролик, тушкований з базиліком і лимоном фото

Кролик, тушкований з базиліком і лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо кролика можна готувати різними способами - гасити, смажити, запікати. Воно дуже ніжне і відмінно поєднується з лимоном та базиліком. Пропоную свій рецепт!

Аромат базиліка і сік лимона відмінно просочують ніжне м'ясо і смак у нього стає дуже пікантним і ароматним. Ця страва доставить вашій родині справжнє задоволення. Спробуйте приготувати!

  • Крольчатина - 1 кілограм
  • Лимон - 1 штук
  • Базилік - 1 Пучков
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Сіль - За смаком
кролик, тушкований з базиліком і лимоном - фото крок 1
М'ясо кролика розрізати на шматочки. Обсмажте на сильному вогні з усіх боків.
кролик, тушкований з базиліком і лимоном - фото крок 2
Додайте Нарзан цибулю. З половини лимона вичавіть сік, а другу половину наріжте. Додайте до м'яса.
кролик, тушкований з базиліком і лимоном - фото крок 3
Необхідна кількість базиліка помийте і дрібно наріжте.
кролик, тушкований з базиліком і лимоном - фото крок 4
Додайте трохи вина.
кролик, тушкований з базиліком і лимоном - фото крок 5
Гасіть під кришкою на маленькому вогні не менше години, щоб м'ясо стало м'яким. При необхідності можна підлити трохи води.
кролик, тушкований з базиліком і лимоном - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти