Кролик, тушкований з базиліком і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика можна готувати різними способами - гасити, смажити, запікати. Воно дуже ніжне і відмінно поєднується з лимоном та базиліком. Пропоную свій рецепт!
Аромат базиліка і сік лимона відмінно просочують ніжне м'ясо і смак у нього стає дуже пікантним і ароматним. Ця страва доставить вашій родині справжнє задоволення. Спробуйте приготувати!
- Крольчатина - 1 кілограм
- Лимон - 1 штук
- Базилік - 1 Пучков
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Сіль - За смаком
М'ясо кролика розрізати на шматочки. Обсмажте на сильному вогні з усіх боків.
Додайте Нарзан цибулю. З половини лимона вичавіть сік, а другу половину наріжте. Додайте до м'яса.
Необхідна кількість базиліка помийте і дрібно наріжте.
Додайте трохи вина.
Гасіть під кришкою на маленькому вогні не менше години, щоб м'ясо стало м'яким. При необхідності можна підлити трохи води.
Смачного!