Курка з лимоном і базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний рецепт приготування курочки для всієї родини! Блюдо виходить дуже ніжним, а завдяки базиліку ще і ароматним. Дивіться рецепт!
Аромати цієї страви дуже підходять для осінньої трапези. У готову страву, при подачі, додайте гілочку свіжого базиліка. Якщо хочеться зробити поострее - додайте трохи перцю чилі. Пробуйте і діліться враженнями в коментарях!
- Курка - 700 грам (будь-які частини)
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Лимон - 1 штук
- Базилік - 1 Пучков
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Курку полийте соком половини лимона і залиште маринуватися на 30-40 хвилин.
Потім курочку обсмажте до апетитної скориночки.
Додайте нарізану цибулю, обсмажуйте всі разом ще хвилин 5.
Потім додайте до курки другу половину лимона, Нарзан невеликими шматочками. Додайте нарізаний базилік, часник і влийте трохи білого вина. Додайте за смаком сіль і спеції. Накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 30.
Подавайте ароматну курочку з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!