Курячий салат з лимоном і базиліком
(покроковий рецепт з фото)
З вареної курки, соусу Песто, базиліка, зеленого горошку і кедрових горішків виходить чудовий жіночий салат.
Цей курячий салат з лимоном і базиліком оригінальний і одночасно простий у приготуванні. Блюдо добре подавати з великою гроном червоного винограду. Лимонну заправку, приготовлену в рецепті, можна також використовувати для інших салатів, наприклад, картопляного.
- Лимона, сік і tsedra - 2 штуки
- Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Соусу Песто - 1 Ст. Ложка
- Листя базиліка - 12 штук (або більше до смаку)
1. Змішати разом лимонний сік, оливкова олія, майонез, сіль, перець і соус Песто до кремовою однорідної консистенції. Спробувати заправку і додати приправи за смаком, якщо це необхідно.
2. Змішати варену курку, зелений горошок, листя базиліка і підсмажені кедрові горішки в мисці.
3. Залити салат приготовленим заправленням по смаку і перемішати.
4. Додати 1 столову ложку лимонної цедри і вичавити лимонний сік. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати і поставити в холодильник як мінімум на 1 годину перед подачею на стіл. 5. Подавати салат з гроном червоного винограду.