Рецепт Смажена качина грудка фото

Смажена качина грудка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Качка, Качина грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви

Смажена качина грудка - прекрасне блюдо для гостей, яке не соромно і на святковий стіл поставити. Готується не дуже просто, але страва виходить дивно смачне - спробуйте самі!

Смажена качина грудка добре йде з будь-яким гарніром. Поєднується з усіма овочевими салатами. Вона виходить ніжною, смачною, дуже сподобається вам і вашим дітям. Приготуйте її на дитяче свято - не прогадаєте! Красиве і смачне блюдо! Пропоную Вашій увазі покроковий рецепт смаженої качиної грудки.

  • Качина грудка - 2 штуки (філе. І бажано, з kozhitsey.)
  • Бальзамічний оцет - 70 мілілітрів
  • Ожина - 200 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
смажена качина грудка - фото крок 1
Добре помийте качину грудку. Виріжте на шкірці невеликі смужки.
смажена качина грудка - фото крок 2
Смажте качину грудку з обох сторін по 5-7 хвилин.
смажена качина грудка - фото крок 3
Додати сіль, якщо в цьому є необхідність. Тушкуйте трохи і знову смажте, поки м'ясо не буде готове.
смажена качина грудка - фото крок 4
Поваріть ожину з цукром і бальзамічним оцтом. Недовго, поки вона не загусне. Зніміть з вогню, поки вона не почала пригорати.
смажена качина грудка - фото крок 5
Смажена качина грудка подається з ожиновим соусом. Смачного!

Схожі рецепти