Смажена качина грудка
(покроковий рецепт з фото)
Смажена качина грудка - прекрасне блюдо для гостей, яке не соромно і на святковий стіл поставити. Готується не дуже просто, але страва виходить дивно смачне - спробуйте самі!
Смажена качина грудка добре йде з будь-яким гарніром. Поєднується з усіма овочевими салатами. Вона виходить ніжною, смачною, дуже сподобається вам і вашим дітям. Приготуйте її на дитяче свято - не прогадаєте! Красиве і смачне блюдо! Пропоную Вашій увазі покроковий рецепт смаженої качиної грудки.
- Качина грудка - 2 штуки (філе. І бажано, з kozhitsey.)
- Бальзамічний оцет - 70 мілілітрів
- Ожина - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Добре помийте качину грудку. Виріжте на шкірці невеликі смужки.
Смажте качину грудку з обох сторін по 5-7 хвилин.
Додати сіль, якщо в цьому є необхідність. Тушкуйте трохи і знову смажте, поки м'ясо не буде готове.
Поваріть ожину з цукром і бальзамічним оцтом. Недовго, поки вона не загусне. Зніміть з вогню, поки вона не почала пригорати.
Смажена качина грудка подається з ожиновим соусом. Смачного!