Рецепт Рулетики з кабачків з лисичками фото

Рулетики з кабачків з лисичками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Гриби , Кабачок , Лісіцкі , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви з начинкою , Роли
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Я дуже люблю овочеві закуски. Ось і це блюдо буде служити відмінною овочевий закускою до столу. Підійде як для пишного застілля, так і для повсякденного вечері.

Опис приготування:

У багатьох господинь нагальне питання: як приготувати закуску і де взяти рецепт? Я вам відповім - на Повар.ru. Тут маса корисних порад і рецептів. Ось, наприклад, один з них. У рецепті розказано, як приготувати рулетики з кабачків з лисичками. Якщо у вас немає маринованих грибів, а є свіжі, то можу порекомендувати обсмажити свіжі гриби і далі діяти за рецептом.


  • Куряче яйце - 2-3 штук
  • Сметана або майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Кабачки - 1-2 штук
  • Сирок плавлений щільний - 100 грам
  • Лисички мариновані - 70-100 грам
  • Спеції, сіль - За смаком
  • Рослинна олія для смаження - За смаком
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 1
Для приготування рулетиків візьміть кабачки молоді, лисички мариновані, сирок Плавлений, майонез або сметану, яйце відварне, спеції.
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 2
Кабачки наріжте тонкими пластинами. Вони, у кого є широка овощечістілка, при нарізці кабачків можуть використовувати її. Важливо нарізати кабачки рівними пластинами і дуже тонко.
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 3
Кабачки посоліть з двох сторін до смаку і обсмажте на грилі. Я використовую сковороду гриль. Якщо у вас немає такої, то візьміть класичну сковороду і при додаванні невеликої кількості рослинного масла, обсмажте кабачки з двох сторін.
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 4
Зняті з гриля кабачки укладіть акуратно на тарілку. Дайте трохи охолонути. Після охолодження кабачки стануть м'якше, їх буде легше скручувати.
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 5
На великій тертці натріть плавлений сирок і очищені курячі яйця. Додайте сіль, спеції за смаком. Для тих, хто любить більш яскраву начинку для рулетиків, рекомендую підсмажити дрібно нарізану цибулю і додати його в начинку. До начинці додайте видавлений через прес часник. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте трохи майонезу або сметани, щоб зробити начинку більш ніжною та м'якою. Все добре перемішайте.
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 6
Один остиглий кабачок викладіть дошку. На край кабачка укладіть чайну ложку сирної начинки, додайте трохи маринованих лисичок. Поверніть кабачкову пластинку рулетиком.
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 7
Так сформуйте і покладіть все рулетики.
рулетики з кабачків з лисичками - фото крок 8
Подайте рулетики до столу. Подають такі рулетики остиглими. Не обов'язково їх ставити перед подачею в холод, але в гарячому вигляді їх краще не подавати. Сир плавиться, а сметана створожівается. Краще їх готувати приблизно за годину до подачі на стіл. У мене кілька рулетиків залишилося до ранку. Я їх поставила в холодильник. Вранці пішли на ура.

Схожі рецепти