Суп з лисичками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже оригінальний рецепт приготування супу з лисичками і куркою. Але, я впевнена, що вам сподобається: суп дуже наваристий, соковитий і ситний. Кількість води і густоту супу регулюєте ви!
Цей простий рецепт супу з лисичками і куркою народився у мене спонтанно. Я хотіла зробити гарнір, але додала занадто багато води. В підсумку, вийшов суп, але настільки смачний, що я його тепер часто готую. Особливо - якщо немає багато часу і продуктів в холодильнику мало. Спробуйте і ви!
- Лісіцкі - 200 грам
- Курячі грудки - 2 штуки
- Вермішель - 200 грам (за смаком)
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Лисички і курку відварити до напівготовності в різних каструльках. Даємо лисичкам охолонути, подрібнюємо і обсмажити в рослинній олії.
2. Сюди ж - курку. Кожен шматочок натираємо спеціями. Обсмажити до рум'яної скоринки.
3. Додамо відварну вермішель і спеції. Перемішаємо, даємо макаронів трохи підсмажитися, і заливаємо водою. Кількість води - на ваш погляд. Важливо два рази довести суп до кипіння.
4. Подаємо, рясно прикрасивши зеленню! Смачного!