Рецепт Жульєн з куркою і лисичками фото

Жульєн з куркою і лисичками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Гриби, Лісіцкі
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Красиве блюдо, приготоване в керамічних кокотницах, прикрасить ваш стіл. Лисички додадуть особливу пікантність, а ніжна куряча грудка - чудовий смак.

Для жульєну з куркою і лисичками у мене знайшлися тільки мариновані гриби. Якщо у вас є свіжі - вийде навіть краще. Сначала отварите курятину. Потім подрібніть її разом з цибулею і грибами. Обсмажте овочі протягом 15 хвилин, потім додайте курку, борошно, обсмажте 2 хвилини і залийте ряжанкою. Залиште на слабкому вогні на кілька хвилин, яких вам вистачить, щоб потерти сир. Розкладіть жульен по кокотницах, посипте тертим сиром і відправте в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Потім подайте на стіл прямо в горщиках. Смачного!

  • Куряче м'ясо - 500 грам
  • Лісіцкі - 300 грам
  • Сир - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Ряжанка - 300 мілілітрів
  • Заголовок для палітурки - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 1
Відваріть куряче філе.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 2
Потім дрібно наріжте.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 3
Поріжте цибулю.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 4
І гриби.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 5
Обсмажте цибулю до м'якості.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 6
Потім додайте гриби і обсмажуйте разом протягом 15 хвилин, не забувши посолити і поперчити.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 7
Після цього викладіть курятину.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 8
Додайте борошно, перемішайте і обсмажуйте пару хвилин.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 9
Потім влийте ряжанку і потримайте на слабкому вогні.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 10
Сир потріть на тертці.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 11
Вміст сковороди розкладіть в кокотніци.
жульєн з куркою і лисичками - фото крок 12
Посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом 10 хвилин при 180 градусах. Готовий жульен подайте на стіл в кокотницах.

Схожі рецепти