Жульєн з куркою і лисичками
(покроковий рецепт з фото)
Красиве блюдо, приготоване в керамічних кокотницах, прикрасить ваш стіл. Лисички додадуть особливу пікантність, а ніжна куряча грудка - чудовий смак.
Для жульєну з куркою і лисичками у мене знайшлися тільки мариновані гриби. Якщо у вас є свіжі - вийде навіть краще. Сначала отварите курятину. Потім подрібніть її разом з цибулею і грибами. Обсмажте овочі протягом 15 хвилин, потім додайте курку, борошно, обсмажте 2 хвилини і залийте ряжанкою. Залиште на слабкому вогні на кілька хвилин, яких вам вистачить, щоб потерти сир. Розкладіть жульен по кокотницах, посипте тертим сиром і відправте в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Потім подайте на стіл прямо в горщиках. Смачного!
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Лісіцкі - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Ряжанка - 300 мілілітрів
- Заголовок для палітурки - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Відваріть куряче філе.
Потім дрібно наріжте.
Поріжте цибулю.
І гриби.
Обсмажте цибулю до м'якості.
Потім додайте гриби і обсмажуйте разом протягом 15 хвилин, не забувши посолити і поперчити.
Після цього викладіть курятину.
Додайте борошно, перемішайте і обсмажуйте пару хвилин.
Потім влийте ряжанку і потримайте на слабкому вогні.
Сир потріть на тертці.
Вміст сковороди розкладіть в кокотніци.
Посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом 10 хвилин при 180 градусах. Готовий жульен подайте на стіл в кокотницах.