Жульєн грибний з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вам потрібно приготувати щось смачненьке до наступаючого свята? Приготуйте жульен грибний з куркою. Ця страва має приємний аромат і неперевершений ніжний смак, спробуйте!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування жульєну грибного з куркою. У приготуванні страви немає нічого складного, переконайтеся в цьому переглянувши покроковий рецепт приготування жульєну. Подається страва в керамічних або металевих кокотницах. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Вершки - 350 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Куряче філе відваріть до готовності
Остудіть і дрібно наріжте.
Лук також дрібно нарізаємо.
Гриби очищаємо, моєму і ріжемо шматочками.
Лук обсмажте до м'якості на рослинному маслі.
Додайте гриби і смажте ще 15 хвилин.
Тепер кладемо філе, сіль і перець за смаком. Перемішуємо і через кілька хвилин знімаємо з вогню.
На сухій сковороді трохи обсмажуємо борошно, додаємо вершки, сіль і перець. Доводимо все до кипіння.
Додаємо філе і гриби, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Сир потрібно натерти на крупній тертці.
Жульєн викладаємо в кокотницу.
Присипаємо сиром і запікаємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!