Рецепт Жульєн грибний зі сметаною фото

Жульєн грибний зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Гриби , Печериці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Є кілька перевірених рецептів гарячих страв, які постійно з'являються на моїй кухні, один з таких жульен. Є кілька його варіацій, про які ви можете знати. І ось одна з них.

Опис приготування:

Апетитна сирна скоринка з нарізаними овочами всередині підкорить всіх своїм смаком. Блюдо підійде для урочистої зустрічі, наприклад, на ювілей і весілля. Тому обов'язково вивчіть, як приготувати жульєн грибний зі сметаною. Знайомі інгредієнти відмінно поєднуються в цьому рецепті.

  • Крем - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 200 грам
  • Печериця - 400 грам
  • Твердий сир - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
жульєн грибний зі сметаною - фото крок 1
Очищену цибулю наріжте півкільцями.
жульєн грибний зі сметаною - фото крок 2
Промиті печериці наріжте тонкими пластинками.
жульєн грибний зі сметаною - фото крок 3
Лук обсмажте в гарячому маслі до м'якості.
жульєн грибний зі сметаною - фото крок 4
Потім додайте до цибулі гриби. На середньому вогні випарити вологу, а потім готуйте до золотистого кольору.
жульєн грибний зі сметаною - фото крок 5
Потім додайте до готових інгредієнтів сметану, сіль і перець. Все перемішайте.
жульєн грибний зі сметаною - фото крок 6
Окремо натріть твердий сир на крупній тертці.
жульєн грибний зі сметаною - фото крок 7
Перекладіть в невеликі форми для запікання гриби з цибулею. Зверху викладіть сир. Запікайте жульен при 180 градусах протягом 10-15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти