Жульєн грибний зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Є кілька перевірених рецептів гарячих страв, які постійно з'являються на моїй кухні, один з таких жульен. Є кілька його варіацій, про які ви можете знати. І ось одна з них.
Апетитна сирна скоринка з нарізаними овочами всередині підкорить всіх своїм смаком. Блюдо підійде для урочистої зустрічі, наприклад, на ювілей і весілля. Тому обов'язково вивчіть, як приготувати жульєн грибний зі сметаною. Знайомі інгредієнти відмінно поєднуються в цьому рецепті.
- Крем - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Печериця - 400 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Очищену цибулю наріжте півкільцями.
Промиті печериці наріжте тонкими пластинками.
Лук обсмажте в гарячому маслі до м'якості.
Потім додайте до цибулі гриби. На середньому вогні випарити вологу, а потім готуйте до золотистого кольору.
Потім додайте до готових інгредієнтів сметану, сіль і перець. Все перемішайте.
Окремо натріть твердий сир на крупній тертці.
Перекладіть в невеликі форми для запікання гриби з цибулею. Зверху викладіть сир. Запікайте жульен при 180 градусах протягом 10-15 хвилин. Смачного!