Рецепт Грибний жульєн в кабачковий кокотницах фото

Грибний жульєн в кабачковий кокотницах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Гриби , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варіації на тему жульєну можуть бути найрізноманітніші. Готувати його можна не тільки в кокотницах, але також в картоплі, помідорах, кабачках, баклажанах і навіть в грибах.

Опис приготування:

Готувати жульєн - завжди в задоволення, а грибний жульєн в кабачковий кокотницах в домашніх умовах в усі часи залишається улюбленою стравою на будь-якій кухні світу. На цей раз я вирішила трохи відійти від традиційного приготування, взявши в якості основи"бочонок" з кабачка.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Gribи Лисички - 100 грам (гриби можна брати будь-які на смак)
  • Вершки - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Борошно - 20 грам
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 1
1. Картопля в якості основи для жульєну використовувати вже нудно. Для повної гармонії можна спробувати кабачок або баклажан - особливо кабачок буде чудово гармоніювати з грибами і вершками.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 2
2. Візьміть тепер приблизний за розміром склянку або стопку, виріжте середину.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 3
3. Тепер цю серединку розріжте ще раз. Зробіть так, щоб вони були нерівнозначні (як на фото). Це потрібно для того, щоб просто закрити низ і зробити підкладку.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 4
4. Підкладіть на низ розрізану частину, сіль і poperčite. Постарайтеся зробити так, щоб підкладка повністю стосувалася всіх сторін.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 5
5. Тим часом відправте на сковороду цибулю і дрібно нарізані гриби. Смажимо до повної готовності, постійно помішуючи.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 6
6. Вливаємо в кінці смаження вершки і тушкуємо ще близько 10 хвилин на слабкому вогні. Гриби можете брати абсолютно будь-які, але лісові (як обрані нами лисички) створюють справжній ансамбль смаку.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 7
7. Викладаємо на дно отриману масу, рівномірно розподіляючи її. Залиште місце для сиру.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 8
8. Зверху присипаємо сиром і ставимо в духовку на 20 хвилин. Температура духової шафи повинна бути не менше 180 градусів.
грибний жульєн в кабачковий кокотницах - фото крок 9
9. Не поспішайте відразу знімати жульен з дека не рекомендується - дайте йому трохи охолонути, щоб не зруйнувати отриману конструкцію.

Схожі рецепти