Рецепт Жульєн в їстівних кокотницах фото

Жульєн в їстівних кокотницах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Хочете приготувати смачне і соковите блюдо французької кухні, а у вас немає спеціальних кокотниц? Не біда! За допомогою цього рецепта ви приготуєте жульен в їстівних кокотницах, і посуд мити не доведеться.

Опис приготування:

Хочете приготувати смачне й оригінальне соковите блюдо, яке можна з'їсти разом з"посудом" , в якому воно готувалося? :) За допомогою цього простого рецепту, в якому розказано і показано, як приготувати жульєн в їстівних кокотницах, ви зможете здивувати і дуже смачно нагодувати рідних або гостей. Готуємо!

  • Куряче філе - 400-500 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 170-200 грам
  • Вершки 15% - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Булочки несолодкі - 8 штук
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
  • Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 1
Куряче філе нарізаємо маленькими шматочками, додаємо пару пучок солі, чорний мелений перець і паприку. Перемішуємо, нехай трохи постоїть.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 2
Гриби почистимо, помиємо і максимально обсушити. Потім нарізаємо їх невеликими шматочками.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 3
Очистимо цибулину, дрібно її наріжемо.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 4
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом, викладаємо в неї гриби. Обсмажуємо до повного випаровування рідини.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 5
Додаємо цибулю, перемішуємо і обсмажуємо до легкого золотистого кольору цибулі.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 6
А тепер додамо куряче філе. Перемішуємо і обсмажуємо хвилин 5-7.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 7
Додаємо вершки і сіль за смаком. Доводимо до кипіння, а через пару хвилин прибираємо сковороду з вогню.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 8
Зрізаємо з булочок верхівку, видаляємо м'якуш.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 9
Деко застилає пергаментом. Заповнюємо булочки начинкою.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 10
Сир натираємо на тертці.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 11
І викладаємо сир поверх начинки, як би запечатуючи її.
жульєн в їстівних кокотницах - фото крок 12
І відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20-25. Сир повинен розплавитися і трохи підрум'янитися.

Схожі рецепти