Рибний салат в їстівних тарілочках
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Святковий обід, Новий рік, Ювілей, 8 березня, Різдво
Для святкового столу або фуршету запишіть рецепт, як приготувати рибний салат в їстівних тарілочках. Ніжний і ситний салат з консервованої червоної риби, рису і яблука на хрусткою основі.
Блюдо готується досить просто і швидко. Легкі хрусткі "тарілочки" з листкового тіста, як не можна до речі підходять для цього салату. Для ситності в салат входить рис, для соковитості - помідор і яблуко.
- Форель - 200 грам (консервована)
- Рис довгозерний - 1/2 склянки
- Лук-пориста - 50 грам
- Помідор - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - 1 За смаком
- Жовток - 1 штука
- Тісто листкове б / дріжджове - 250 грам
Підготуйте необхідні продукти. Листкове тісто дістаньте з морозильника. Рис промийте в декількох водах до прозорої води. Поставте рис відварюватися в підсоленій воді (2 склянки). Овочі і яблуко вимийте.
Форми для маффінів переверніть догори дном. Підготуйте стакан або миску, верх якої більше за діаметром формочки.
Тісто тонко розкачати, виріжте круглі заготовки, одягніть їх на дно формочок, кінець кліпу. Змастіть заготовки збитим жовтком. Поставте запікатися в духовку при 210 градусах на 10-15 хвилин до готовності.
Помідор наріжте дрібними кубиками, цибуля-порей і зелень подрібніть, яблуко натріть на дрібній тертці, форель розімніть вилкою. З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте.
Наповніть листкові тарілочки салатом.
Святковий салат готовий! Смачного!