Рецепт Рибний салат в їстівних тарілочках фото

Рибний салат в їстівних тарілочках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Роздільне харчування
На обід, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Святковий обід, Новий рік, Ювілей, 8 березня, Різдво
Салати

Для святкового столу або фуршету запишіть рецепт, як приготувати рибний салат в їстівних тарілочках. Ніжний і ситний салат з консервованої червоної риби, рису і яблука на хрусткою основі.

Блюдо готується досить просто і швидко. Легкі хрусткі "тарілочки" з листкового тіста, як не можна до речі підходять для цього салату. Для ситності в салат входить рис, для соковитості - помідор і яблуко.

  • Форель - 200 грам (консервована)
  • Рис довгозерний - 1/2 склянки
  • Лук-пориста - 50 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Кріп - 1 За смаком
  • Жовток - 1 штука
  • Тісто листкове б / дріжджове - 250 грам
рибний салат в їстівних тарілочках - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Листкове тісто дістаньте з морозильника. Рис промийте в декількох водах до прозорої води. Поставте рис відварюватися в підсоленій воді (2 склянки). Овочі і яблуко вимийте.
рибний салат в їстівних тарілочках - фото крок 2
Форми для маффінів переверніть догори дном. Підготуйте стакан або миску, верх якої більше за діаметром формочки.
рибний салат в їстівних тарілочках - фото крок 3
Тісто тонко розкачати, виріжте круглі заготовки, одягніть їх на дно формочок, кінець кліпу. Змастіть заготовки збитим жовтком. Поставте запікатися в духовку при 210 градусах на 10-15 хвилин до готовності.
рибний салат в їстівних тарілочках - фото крок 4
Помідор наріжте дрібними кубиками, цибуля-порей і зелень подрібніть, яблуко натріть на дрібній тертці, форель розімніть вилкою. З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте.
рибний салат в їстівних тарілочках - фото крок 5
Наповніть листкові тарілочки салатом.
рибний салат в їстівних тарілочках - фото крок 6
Святковий салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти