Жульєн з яловичини з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з грибами та овочами - приголомшливе поєднання, навіть овочі вдало гармоніюють в цьому ансамблі смаків, а твердий сир завершує кулінарну композицію. А рецепт - вельми простий.
Жульєн з яловичини з грибами в домашніх умовах? Чому б і ні? Можна відійти від традиційного приготування і запекти м'ясо з грибами і сиром, а можна зробити жульєн прям на сковороді. М'ясо для будь-якого варіанту має бути вже заздалегідь відвареним.
- Яловичина - 500 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Яловичина і гриби - відмінне рішення для приготування жульєну. Яловичину попередньо слід відварити до повної готовності. У мене часто таке м'ясо залишається після того, як я його варю в бульйоні для борщу. Виходить приготувати відразу дві страви - перше і закуску. Відправляємо вже готову яловичину (нарізану соломкою) на сковороду.
2. Додаємо в середині смаження гриби і дрібно нарізану цибулю. Солимо і приправляємо за смаком, постійно заважаємо і в кінці додаємо вершки.
3. tusim навколо 15 хвилин на слабкому вогні. Замість сметани можна додати вершки.
4. Коли наша страва буде готове, посипте сиром і дочекайтеся, поки він розплавиться. На це піде не більше п'яти хвилин.
5. Ось такий у нас вийшов жульен з яловичини з грибами в домашніх умовах на сковороді. Подавати його можна порційно, а можна приготувати в формі і подавати на стіл в цілому вигляді.