Жульєн з свинини з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати жульєн зі свинини з грибами. Це дуже смачне і ситне блюдо, яке прикрасить собою як святковий стіл, так і просто сімейний обід або вечерю. Спробуйте, смачно!
Вашій увазі пропоную рецепт приготування жульєну зі свинини з грибами. Смачне, ситне, а вже яке ароматне блюдо - словами не передати, треба спробувати! Рекомендую всім спробувати. Можна його подати на свято в якості основного блюда, а можна подати як доповнення до гарніру домочадцям!
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Бульйон - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Гриби миємо, чистим, ріжемо дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі. Коли рідина виділиться і випарується, додамо туди ж цибуля і обсмажити все разом до золотистого кольору.
2. Свинину ріжемо шматочками, обсмажуємо її зі спеціями і борошном до готовності.
3. Після борошна додамо сметану і бульйон, перемішаємо, на маленькому вогні тушкуємо до загустіння. Потім додамо наші гриби, лавровий лист і спеції за бажанням, перемішаємо, тушкуємо ще пару хвилин.
4. Потім перекладаємо в горщики, посипаємо тертим сиром і запікаємо при 200 градусах ще приблизно 5-10 хвилин, поки сир не розплавиться. Готово!