Рецепт Жульєн з свинини з грибами фото

Жульєн з свинини з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Гриби , Печериці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати жульєн зі свинини з грибами. Це дуже смачне і ситне блюдо, яке прикрасить собою як святковий стіл, так і просто сімейний обід або вечерю. Спробуйте, смачно!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную рецепт приготування жульєну зі свинини з грибами. Смачне, ситне, а вже яке ароматне блюдо - словами не передати, треба спробувати! Рекомендую всім спробувати. Можна його подати на свято в якості основного блюда, а можна подати як доповнення до гарніру домочадцям!

  • Свинина - 500 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Бульйон - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
жульєн з свинини з грибами - фото крок 1
1. Гриби миємо, чистим, ріжемо дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі. Коли рідина виділиться і випарується, додамо туди ж цибуля і обсмажити все разом до золотистого кольору.
жульєн з свинини з грибами - фото крок 2
2. Свинину ріжемо шматочками, обсмажуємо її зі спеціями і борошном до готовності.
жульєн з свинини з грибами - фото крок 3
3. Після борошна додамо сметану і бульйон, перемішаємо, на маленькому вогні тушкуємо до загустіння. Потім додамо наші гриби, лавровий лист і спеції за бажанням, перемішаємо, тушкуємо ще пару хвилин.
жульєн з свинини з грибами - фото крок 4
4. Потім перекладаємо в горщики, посипаємо тертим сиром і запікаємо при 200 градусах ще приблизно 5-10 хвилин, поки сир не розплавиться. Готово!

Схожі рецепти